UA to Calgary🇨🇦
-
Дівчата, доброго дня;)) Шукаю модель на манікюр +гель-лак, 10.01.2024 в 11:30, Downtown. Я майстер з пʼятирічним досвідом, модель потрібна для проходження співбесіди в салон! БЕЗКОШТОВНО! Фото моїх робіт в instagram: www.instagram.com/nailscalgary_oli?igsh=bzZnZ2d0N3JjMjYy&utm_source=qr Там можете писати в приватні чи телефонувати +1416 671 07 31, Оля
-
Всім привіт. ТЕРМІНОВА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ❗️❗️❗️ Є одна сімʼя яка ймовірно хоче переїхати з Калгарі до Едмонтона. Віктор і Ілона Федоров. Ці люди є цілковиті шахраї, не так давно я працював в Ред Дір з Віктором і він мене кинув на 2000$ + інструмент приблизно на 500$ який він присвоїв собі. Ще цей Віктор позичив гроші у однієї людини в Ред Дір 500$ і теж не повернув, у іншої 100$ і машинку для різання плитки, б/у але така машинка б/у коштує 150$ мінімум, і врешті решт рент лорд, він йому мав заплатити 3000$ за два місяці але не віддав нічого, після виселення власник житла забрав тільки демедж депозит в розмірі 1750$. Прошу звернути увагу що ці сетуації сталися тільки в Ред Дір. В Калгарі він почав працювати з Олександром який пропрацював у нього 130+ годин і Віктор мав йому заплатити 2490 неоподатковані, теж нічого не віддав. І я вже не буду писати за декількох кому він винен 200$+. З роботи в Калгарі його звільнили за неякісну роботу. Це навіть відповідь від компанії є в якій він працював. Я вже знаю 7 осіб кого він кинув за такий короткий відрізок часу знаходження в Канаді. Тож, до чого я вів, якщо вам, не дай Бог доведеться з ними зустрітись, не довіряйте і не допомагайте, у Віктора є здібності навʼязувати свої думки і вливатись в довіру але запевняю вас, це може дуже погано для вас закінчитись. Якщо у вас є підозри в тому що я написав, ви можете або написати або зателефонувати і я всі контакти вам дам хто від нього постраждав, номер того самого рент лорда у мене теж є. Нехай щастить і будьте здорові✌️
-
911- ні?
-
Віктор якщо ти це читаєш,то ти мразота вищого класу👍🤮 Знай це
-
Есть новый трак GMC sierra 1500 pro Lease 259$ bi-weekly на 24 мес Может кому надо для работы? Подробности в лс
-
Та поймать на жопу усадить и попроще станет)
-
чисто мразь сельская такая
-
Побрызгать его одеколоном с запахом колбасы перед тем как в горы будет ехать, а там природа уже сама решит
-
kisyamba?
-
Ты такой долбаеб ахаха Это уже нездоровый фанатизм,мне страшно
-
yes
-
Похожа на подругу с моей школы если присмотреться, ток её Валя звали
-
Добрий вечір, підкажіть чи є в Честермірі магазин де можна купити один лист гіпсокартону?
-
дадая
-
Как вам погодка ?
-
Прекрасная погода
-
самый сок на следуйщей неделе)
-
Это да )
-
I've seen Manny platforms I've work with Manny platforms. This company has helped me alot I invested $450 on this company and after 10 hours I got back my profit of $6,700 in my Binance wallet you can also withdraw directly to your bank account no extra charges needed check it out JOIN PLATFORM JOIN PLATFORM
-
Хашибісь,ще й робочий день сьогодні 🤪
26 Jan 2023, 06:42
48912/107987
4 minutes ago