UA to Calgary🇨🇦
-
Пффф,цены космос,пусть сами за 400 в месяц ездят 😁
-
Я написав вище, все залежить скільки км ти в рік будеш виїжджати, скільки водіїв, якого року машина і тд і тп. Вони під авто і під тебе підбирають оплату. Там переважно страховки дві, одностороння і двостороння
-
Бо ціни можуть бути кардинально різними в одній і тій самій фірмі. Є багато факторів від яких залежить ціна і одному скажуть 300дол а вам скажуть 200 дол
-
а шо це за бред шо тіпо рандом у всіх, чому нема якихось фіксованих цін
-
Тут все дуже індивідуально, залежить що ви скажете їм по телефону, якого року авто, скільки км плануєте проїжджати, стаж і тд. Не варто слухати хто скільки платить за страхову, а самостійно взнавати
-
Это в какой компании? 😉
-
Тому і так довго тут здається на права, бо школярі набивають досвід і потім коли 18років то страховка дешевша бо вже стаж є
-
Ось питання які мені задавались коли я питав за страхування
-
Вибачаюсь, Intact
-
Insureline здається, я дзвонив конкретно брокеру якого порадили
-
Спасибо 👍
-
Питання не у цьому) Різний робітник вам може назвати різні ціни, при однакових факторах)
-
Самі придумують ціни як хочуть) Зранку одна ціна, в обід друга, ввечері третя)
-
Бо місцевий ринок страхування, схожий на базар якийсь)
-
Я плачу 123 дол в мес за одностороннюю - Cooperators. На втором месте по дешевизне AllState - они предложили мне 167 дол
-
vm.tiktok.com/ZGe2oXp35/ Чи знає хтось за отримання сертифікатів в Канаді за програмою для українців? Посилання по ссилці з тіктоку , незнаю чи достовірна інформація
-
Спасибо,напишу им 👍
-
Икея поменяла политику возврата в июле и теперь вместо года всего 90 дней. Год только если товар не был использован и в оригинальной упаковке
-
Стойка вешалка рейлинг на колесиках из Икеи. Высота регулируется. 15 долларов, даунтаун
-
Це ще додатковий фактор до прайсу
26 Jan 2023, 06:42
48981/109569
about an hour ago