UA to Calgary🇨🇦
-
Приветствую! Ищeм людeй - готовых на взаимoвыгoдном сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeму фpилaнc прoeкту (тестирoвaние сетей). Помoжем разoбраться на прaктике если нет oпытa. От 20 лет. Непoлная занятость. По вопросам пишите ему в л.с: @KlimV_crx
-
t.me/prcuaet Там часто відповідають міграційні консультанти
-
Доброго ранку) Підкажіть хтось знає у Калгарі нашого трихолога?
-
Your company is Really trusted to do business with i invested $350 and I made a profit of $3,500 in just 24 hours watching my account growing, I was so happy because I have not seen this before, I was instructed to invest that's all, I have introduce my friends and others to this very company, Results Is Sure, just click on the link below... @Rachke_Elizabeth t.me/+Kh3G_mhfpWY1ZTlk t.me/+Kh3G_mhfpWY1ZTlk
-
Добрий день, моє ім’я Єлизавета. Я працюю в ділершіпі Heritage Honda Calgary, ми маємо пропозиції на нові автомобілі Honda, а також різноманітний вибір Used (БУ) автівок різних брендів на ваш бюджет. Наша компанія з розумінням ставиться до ситуації, в якій опинились українці. Тому, наш персонал зажди підбирає доступні автомобілі, а фінансовий відділ допомогає отримати одобрення від банку для всіх Українців з Work Permit. Можно в будь-який час зробити тест драйв, та отримати всю необхідну інформацію про автівки. Наша адреса 11609 40 Street SE, Calgary Номер для зв’язку 6475375828 (Єлизавета). Буду рада вам допомогти!
-
Всем пришли алерты?)
-
А скажіть, усіх в квартирі тепло при цій погоді чи в когось опалення все ж таки фігове? У кого не запитаю - у всіх все чудово, тепло. Навіть жодну трубу ніде не прорвало і гівном не затопило як недавно в Києві при перших -10.
-
От у мене теж старий 4х поверховий багатоквартирний будинок, час від часу шось десь протікає і нас навіть прямо на різдво сусіди зверху підтопили. Але щодо тепла то я прямо дивуюсь - термостат не трогав, з осені стоїть 23. Ходимо в футболках і навіть вікна трошки на провітрювання лишили бо жарко