UA to Calgary🇨🇦
-
Бажаєте привабливий та стильний манікюр, який підкреслить вашу індивідуальність? Вам також потрібні доглянуті бархатні ручки? Тоді пропоную свої послуги майстра манікюру! Можу запропонувати Вам: 🌸 великий вибір кольорів та дизайнів, щоб ви могли створити унікальний образ, що відображає вашу індивідуальність та стиль. 🌸 Стерильність та безпека, інструменти проходять всі етапи стерилізації та зберігаються в крафт пакетах. 🌸 Індивідуальний підхід, для мене важливо забезпечити Вам ідеальний результат, щоб кожен клієнт залишився задоволеним. Запишіться та подаруйте собі впевненість та красу💅 Робота майстра манікюру – робити руки прекраснішими. Відкрийте новий світ краси з новим манікюром!
-
Зустрічайте кохання на Європейській Ночі! 19 січня | Час: 21:00 | YYC 🎫 Купить квиток Відчуйте вогняні емоції та розкіш на нашій найочікуванішій вечірці "Європейська Ніч". Це не просто подія, це можливість знайти свою другу половинку в атмосфері найкращого розвагового заходу. 🎧 Музична Одіссея: Техно, клубні ритми та живі вокальні виступи - музична палітра, яка розтопить ваше серце. Спільно відчувайте ритм і створюйте спогади разом. 🎙 Талановиті Артисти: Не лише майстерно виконана музика, але і талановиті артисти, які можуть стати вашими співрозмовниками та, можливо, вартими справжнього відкриття. 🪩 Танцювальний Виступ: Рухайтеся під ритмом любові та енергії в нашому танцювальному виступі. Можливо, ваша майбутня половинка теж буде тут, на танцполі. Приєднуйтесь до нас на Instagram та Facebook Не пропустіть цю унікальну можливість знайти кохання під музику, талант і задоволенням. "Європейська Ніч" - де серця об'єднуються в ритмі незабутньої ночі!"
-
Уже скоро, все для кого это первая зима в Канаде, наконец-то познакомятся с шинуком и будут об этом помнить, когда в сравнение будут приводить Эдмонтон, гле аренда дешевле)))
-
страшно то, что в Эдмонтоне его нет. поэтому там и дешевле
-
Добрий день. Заповнюю документи в kindergarten. Підскажіть будт ласка, що таке CBE ID дитини?
-
Дякую. Але в тому діло, що дитина ще не зареєстрована і немає цього профілю((
-
А я думал потому что это притон всего криминала нарков и бомжей провинции
-
Добрый день, посоветуйте бухгалтера пожалуйста
-
Бомжи то понятно. В ванкувере и торонто их больше в десятки раз. В альберте мне кажется их еще не так много
-
Я думаю по соотношению но по количеству Эдмонтон выиграет
-
Вроде же Ред дир этим славится, разве не?
-
Дякую!
-
CBE номер надо получить в калгари борд оф эдикейшн, предварительно записаться на приём ещё
-
Продам матрасы: Кинг размер 550$ (180х200), в идеале Квин размер 150$ (160х200), в идеале Квин размер, (160х200), в идеале 100$ Фулл дабл 90$ (135х190) Детская кроватка с матрасом 50$ (90х190) Основание для Кинг размер матраса 80$ Пишите в ЛС 🚗🏠🛏️ Могу привезти на дом 🇨🇦