UA to Calgary🇨🇦
-
А какое у тебя было?
-
521 35 Ave ne
-
Едь к Максу , земляк наш
-
так она пошутила прост, это выблядок выше пизданул
-
Согласен, а чё это мы Одессу обижаем, девушка , это ведь не естетично 😝
-
Продаю 2011 BMW X5 35D Diesel (Активний статус!) 203 000 км Повністю обслужений та доглянутий! Усі опції, включаючи: - Електросклопідйомники - Дзеркала з електроприводом та підігрівом - 2 комплекти ключів - Гарна музична система - Панорамний люк - Круіз контроль - Датчики паркування - Задня камера + камера 360 - Сидіння з пам'яттю - Два комплекти резини на дисках - Панорамний дах - Повний привід - Шкіряні сидіння - Підігрів сидінь - Руль з підігрівом - Запуск з кнопки - Bluetooth - Автоматична коробка передач - І багато іншого; Чудово працює та їздить! Все працює! Кожна кнопка працює! Без потьоків масла і без жодної помилка на приблруі. Ціна для швидкого продажу. Активний статус! Має невелике пошкодження багажника. Готовий знизити ціну на ремонт! Тільки серйозні покупці! Ціна 17499 (можливий торг) По всіх деталях в приват!
-
Ребятки кто то занимается дропшипингом или просто перепродажами в интернете? Есть хорошее предложение
-
Да я понял , уже вник в суть, Тем😂
-
Або шось шо від отрав помагає, бо кончені фармацефти від всього тайленол піхають
-
Є шота потипу ентеросгеля тут
-
Подякував
-
Щось типу вугілля
-
17.5 к за машину которой 13 лет? Я просто хочу понять порядок цен вообще на машины
-
Анекдот про привоз: бабушка а почему вчера стакан семачек стоил 5 грн а сегодня уже 10 ? неужели опять курс ? - Не сынок, просто очень деньги нужны )
-
Да, интересно почему так много😁😝
-
Я понимаю что беха, но кажется это ту мач (Спойлер: я не шарю в ценах и в целом в машинах особо) Но это чёт ту мач Тем более что её дорого тут обслуживать в Канаде.
-
Він хотів написати 7500 напевно
-
Ты брак презерватива , не имей привычек женских
-
шо ты буровишь чучело)
-
проехали)
26 Jan 2023, 06:42
50363/105176
about an hour ago