UA to Calgary🇨🇦
-
❤️Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність ! ⚡️Топ-канал новин для українців у Канаді «Разом» . Приєднуйтесь! Там цікаво! 🇺🇦♥️ t.me/ukraquebecan
-
I started with $200 and in 24hours I was credited with $3,500 excluding my $200 that’s over 5x my startup capital. Imagine how much I will make with a higher startup capital thank you .. @Karen_campbellfx13 t.me/+Tahr98ujTQQ1Mjhk t.me/+Tahr98ujTQQ1Mjhk t.me/+Tahr98ujTQQ1Mjhk
-
t.me/ukraquebecan/459
-
Добрий день. Піскажіть будь ласка, де взяти довідку про доходи новоприбулим?
-
Привіт всім! Шукаємо репетитора по підготовці до CELPIP. Будь ласка порекомендуйте хто має позитивний досвід.
-
𝙏𝙝𝙖𝙣𝙠𝙨 𝙛𝙤𝙧 𝙢𝙖𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙢𝙚 𝙩𝙧𝙪𝙨𝙩 𝙞𝙣 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙮 𝙖𝙛𝙩𝙚𝙧 𝙞𝙣𝙫𝙚𝙨𝙩𝙞𝙣𝙜 $5.000 𝙞𝙣 𝘽𝙞𝙩𝙘𝙤𝙞𝙣 𝙖𝙣𝙙 𝙜𝙤𝙩 𝙢𝙮 𝙥𝙧𝙤𝙛𝙞𝙩 𝙤𝙛 $50,000 𝙥𝙡𝙪𝙨 𝙞𝙣 𝙖 𝙢𝙤𝙣𝙩𝙝 𝙤𝙣 𝙢𝙮 𝙗𝙡𝙤𝙘𝙠𝙘𝙝𝙖𝙞𝙣.
-
Доброго дня! Інформація лише для тих хто в Калгарі. Університетом Калгарі проводиться наукове дослідження щодо вакцинації серед іммігрантів. Що включає в себе це дослідження? 1. 15 хв онлайн опитування щодо ваших думок про вакцинацію, ( ковід,та інших вакцин), (можливе надання подарункової карти). Опитування можливо пройти українською або англійською мовами . 2. Фокус групу, тривалістю 1,5-2 години, можна долучитися приїхавши особисто або підключитися через Zoom. (надається фінансова винагорода за участь). Необхідний розмовний рівень англійської. В цю суботу ( 3 лютого) потрібно декілька людей в фокус групу. Якщо ви зацікавлені поділитися досвідом та вашою думкою про вакцинацію. Напишіть мені будь ласка в приватні.
-
❤️Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність ! ⚡️Топ-канал новин для українців у Канаді «Разом» . Приєднуйтесь! Там цікаво! 🇺🇦♥️ t.me/ukraquebecan
-
Всем привет 👋 Я начинающий барбер (я себя рассматриваю как человек который может что то сделать с вашими волосами😄) и мне нужны люди для отработки разных техник стрижки 💇♂️ Поэтому я приглашаю вас к себе домой на стрижку, пообщаться и провести время с пользой👌Я живу прям возле C-Train станции Viktoria Park в центре Downtown поэтому вам не нужно меня долго искать 🔍 Кому интересно такое предложение и кто хочет подстричься - пишите, подберем любое удобное время⏳
-
Продаю 2011 BMW X5 35D Diesel (Активний статус!) 203 000 км Повністю обслужений та доглянутий! Усі опції, включаючи: - Електросклопідйомники - Дзеркала з електроприводом та підігрівом - 2 комплекти ключів - Гарна музична система - Панорамний люк - Круіз контроль - Датчики паркування - Задня камера + камера 360 - Сидіння з пам'яттю - Два комплекти резини на дисках - Панорамний дах - Повний привід - Шкіряні сидіння - Підігрів сидінь - Руль з підігрівом - Запуск з кнопки - Bluetooth - Автоматична коробка передач - І багато іншого; Чудово працює та їздить! Все працює! Кожна кнопка працює! Без потьоків масла і без жодної помилка на приблруі. Ціна для швидкого продажу. Активний статус! Має невелике пошкодження багажника. Готовий знизити ціну на ремонт! Тільки серйозні покупці! Ціна 15499 (можливий торг) По всіх деталях в приват!