UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт. Може хтось продовжував ферентрі, поділіться будь ласка інформацією, як це зробити 😊
-
Спасибо большое 😊
-
В City Hall, там же где и в первый раз делали
-
Где делается сам фаер энтри?
-
Какой именно адрес?
-
Могли бы выслать адрес?
-
Я в декабре продлевала, пришла со старым фаер ентри, с письмом от бенефитов(только я заказывала новое письмо, ибо я старое где то потеряла, то есть оно у меня с новой датой стояло, на тот момент до 31 января их срок был), ну и сами бенефиты карточки, заполнила повторно анкету и выдали новый на год
-
Напишу что ещё способ это принести результат налоговой за прошлый год если есть
-
❗️Всем привет, есть свободная квартира, возле даун тауна, уже с мебелью, хороший ремонт 2000$ без депозита ! Можно подписать контракт на пол года! Можно заехать хоть завтра.❗️
-
Вітаю! Моя двоюрідна сестра і я приїздимо у Калгарі на початку березня та шукаємо кімнату на двох, або бейсмент. Ми дві молоді, охайні, відповідальні та дружелюбні дівчини. Без тварин. Без дітей. Цікавлять райони SE, SW, NW. Є можливість оплатити одразу 3 місяці проживання після перегляду. Бюджет до 1000$ Наперед дякуємо за відгук! :)
-
Тут когда-то писали про дитейлинг (наши открывали) Может кто помнит и может ссылочку на профиль дать ? (Найти по поиску не могу)
-
Вітаю! Можливо хтось займався волонтерством в Канаді від якихось організацій, поділіться будь ласка своїм досвідом. Буду вдячний . Цікавить чи можна займатися цим у вихідні, від яких організацій працювали, скільки часу на це витрачали
-
Доброго всем дня, нужен автомеханик, посоветуйте пожалуйста. Nissan Rogue 2012 заблокирована водительская дверь с обоих сторон, кто может помочь открыть? Ну и потом по ходовой есть работа. Заранее благодарен!
-
Фудбанк постоянно набирает
-
Всім привіт, в кого є робоче резюме клінера, в готель, можете дати якісь поради, що краще написати, щоб взяли на роботу. Досвіду роботи крім своєї квартири не маю)
-
Немає часу, пишу зараз з штучним інтелектом, думала може хтось зараз чимось під сказати, щось добавити
-
Потрібно терміново робота, тому вибирати не приходиться, з часом зміню роботу на те що хочу