UA to Calgary🇨🇦
-
О, людской прайс
-
Чи робить хтось полірування волосся з наших??
-
Доброго дня👋 Перездаємо контракт на затишну 2 bedroom квартиру в центрі downtown. Термін заїзду можливий вже з 1 березня або 1 квітня🌷 В білдингу є підземний паркінг, спортзал, лаундж-зона, басейн, зона для барбекю, гольф, більярд, та інші розваги. Ціна квартири: 2575 + електрика⚡️ Прохання, писати лише тим, хто справді готовий заїхати до квартири. За іншими подробицями звертайтесь в особисті повідомлення.
-
Ну оно не могло так и идеально быть😅😅😅
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Ищу комнату или человека что бы снять вместе квартиру или бейсмент
-
Кто-то шарит, если купить тут видеокарту, то ее спокойно пропустят на самолет, не скажут растаможку делать ? Ей цена 1500$ +- ? Или просто открыть , распечатать и не будет проблем?
-
Ну, а если открыть коробку , сорвать пломбы все и сказать, что для своих нужд, а не для перепродажи. К примеру, телефон, компьютер же не нужно таможить)
-
Продаю 2011 BMW X5 35D Diesel (Активний статус!) 204 000 км Повністю обслужений та доглянутий! 2 комплекти коліс (зима і літо) Усі опції, включаючи: - Електросклопідйомники - Дзеркала з електроприводом та підігрівом - 2 комплекти ключів - Гарна музична система - Панорамний люк - Круіз контроль - Датчики паркування - Задня камера + камера 360 - Сидіння з пам'яттю - Два комплекти резини на дисках - Панорамний дах - Повний привід - Шкіряні сидіння - Підігрів сидінь - Руль з підігрівом - Запуск з кнопки - Bluetooth - Автоматична коробка передач - І багато іншого; Чудово працює та їздить! Все працює! Кожна кнопка працює! Без потьоків масла і без жодної помилки на панелі. Активний статус! Має невелике пошкодження багажника. Готовий знизити ціну на ремонт! Тільки серйозні покупці! Ціна 14999 (+можливий торг) По всіх деталях в приват!
-
Ну вот я тоже думаю, просто в багаж положить , открыть, снять все пломбы и всё, тут рынок видеокарт существенно дешевле Европы, взять подешевле хочется) По сути не должны прикопаться из-за одной видюхи …
-
Привіт, друзі 😊 Чи летить тут хтось в Калгарі з України або Європи у березні? Шукаю супутника для своєї мами, бо страшно самій їхати без англійської 🙌🏻 Буду вдячна за допомогу
-
Так что хз, есть догадка что с января вот просят теперь, ибо я в декабре делала по бенефитам
-
Возможно, но я делала фаер ентри в 2022 году, в 23м же мне продлили по бенефитам потом