UA to Calgary🇨🇦
-
На сёмике вообще максимально отпаянные сидят
-
Потому что в Одессе одесситы так и хотят тебе наебать, хоть на сёмике хоть на привозе или деребоне, везде пытаются тебя накружить
-
Та можно продавать хоть дороже. (Так многие и делают с теслами). Другой вопрос купит ли кто-то
-
Не ну если ты себе по нагонял что ты коммерс не в рот ебись то конечно можно
-
Как задетектить «наших»,новая 600,продают б/у за 590 😁
-
‼️Курси англійської мови Усім привіт 🙋♀️ Мене звати Дарія. Я дипломований викладач англійської мови з 6-річним досвідом роботи. Запрошую вас вивчати англійську мову у форматі індивідуальних занять ОНЛАЙН 💻. ✅ Працюю як з дітками, так і з підлітками/дорослими, які лише починають вивчення мови, або вже мають певний рівень. ✅ Пропоную вам гнучкий графік (Пн-Нд та зручний для вас час ⏱️). ✅ Матеріали та наповнення занять залежатимуть від ваших цілей та можливостей (узгоджуватимемо усе разом на безкоштовній консультації). ✅ Навчаємось не лише за підручниками, але й за допомогою імпровізованих діалогів, візуалізації, перегляду фото та відео-матеріалів, залучаємо різноманітні телефонні додатки та розмовні практики. 📌Ціна: 1️⃣ година — 2️⃣5️⃣ cad. ❗️Кількість місць обмежена ❓Додаткові запитання ви можете написати мені особисто. Із задоволенням відповім 😉
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html Инструкция
-
Это говнореклама
-
Всем доброго времени , что за новости? Кто-то знает об этом что-то?
-
Доброго дня. Хто надсилав свій паспорт на вклейку візи знаходячись в Канаді? Як правильно це зробити і куди саме треба надсилати,якщо живеш в Калгарі. Дякую
-
Под Cameroon
-
Справа в тому, що шукаю і мені в цьому списку не дає Канаду. Тому і питаю. Можливо я не то дивлюсь
-
В списке находите Канаду
-
Неужели скамеры раздуплились когда в Канаде день?