UA to Calgary🇨🇦
-
у мене хром
-
Сейчас попробую все браузеры)
-
через другой браузер?
-
Да, так же
-
а через комп пробували? Я перевірив, у мене доступно докупити багаж.
-
Переліт з Варшави до Амстердаму і з Амстердаму до Калгарі вийшов в 400€ зі багажем 23 кг і 8 кг
-
Я також разом з квитком купив
-
не точно, все там можна оплатити до, і так, це дешевше, просто якась помилка, про неї десь в чатах вже писали. Може пройде через пару днів, запитайте у месенджері у них
-
Возможно пропустил, хотя вроде внимательно смотрел..
-
Я не знаю як додати, можливо хтось підкаже, запитайте ще в компанії, може дадуть відповідь
-
Можливо пропустили, воно там не дуже в очі кидається, на одній сторінці зі страховкою та ще чимось
-
Я тоже ждал, чтоб появилась такая кнопка. Но мне предлагали только места выбрать и всё.
-
Я купляла прям з квитками разом, теж недорогий пакет
-
Мы еще не летим прям завтра но скоро нам надо в этом разобраться , а я дупло в этом ((
-
Вот, захожу в Manage trip, выбираю add baggage. И выдает ошибку. Пробовал и через сайт и через приложение
-
Там можна було купити багаж в наступному кроці, перша 23кг на людину 30$, друга 50$
-
З сайту вестджет? Щось якось зовсім не схоже
-
Вестджет?
-
Там і докупляти одразу багаж потрібно, 23кг не входить в квиток
-
Смотря какой билет Вы купите. Я купил без багажа, и хочу купить его отдельно. Там разница была большая в цене. Эконом - 413$, а Эконом Флекс - 750$. Я купил Эконом, а багаж добавить теперь не могу))
26 Jan 2023, 06:42
5176/104958
4 minutes ago