UA to Calgary🇨🇦
-
Для електрика єдиний шлях - це коледж, 2 місяці навчаєшся, потім набираєш 1000 годин стажу. Потім знову 2 місяці і робота. Тобто, на момент отримання ліцензії вже є приблизно 5-6 тис годин за спиною. Навчання з тимчасовим статусом дійсно дорожче в кілька разів, бо ти для них іноземний студент 🤦🏻♂️
-
Скажи мне свои ежемесячные расходы в Канаде и я скажу кто ты) Потом можно и про варианты и фантазии говорит..
-
Так я же выше написал « скажи свои расходы и я скажу кто ты» а теперь представь 2-3 детей и минимум расходы 3-5
-
США в первую очередь вкуснее по стоимости жизни и недвиге,на Zillow с выходом на карибы www.zillow.com/homedetails/4607-Limerick-Dr-Tampa-FL-33610/81811332_zpid/
-
Так они и прикинули и поставили на ASO и все бабки и время)че им сделать теперь?)
-
Норм варик сидеть и ждать,не дорого и оптимистично )
-
Гуд,огонь вариант !)
-
-
Привіт, 25го у нас в Калгарі, один із найважливіших фільмів "Як Там Катя". Зараз 2 квитки да ціною одного. 2 за 25! Приходь й запрошую друзів🇨🇦💪🇺🇦 www.eventbrite.ca/e/ukrainian-film-how-is-katya-calgary-tickets-829422915267?aff=ebdssbdestsearch&fbclid=IwAR3wjoZKzTiJDceU7DJwmSLDjxSZAX3CXzwujNWhBYxeJ_9dnyh-_esWSkk