UA to Calgary🇨🇦
-
Возьмите меня на рыбалку. Удочки есть👍 но нихуя не умею
-
Заняття танцями для діток 2-4 років разом з батьками! 👨👩👧👦👯 ⠀ Я Світлана-хореограф ансамблю українського танцю «Ялинка» запрошую матусь і татусів потанцювати з вашими дітками. Ви поринете в унікальну подорож у світ рухливих вправ, чарівних пісень та захоплюючих ігор з нашою програмою для малечі. Переживайте миті радості, де кожен крок є чарівним відкриттям. ⠀ Класи Razom відбуватимуться по вівторках о 5:15, розпочинаючи 26 березня і триватимуть 6 неймовірних тижнів. Вартість участі у цій чарівній програмі - всього $75.00. Заходьте на наш портал для членів та зареєструйте свою родину для найцікавіших пригод! ⠀ Заняття відбуватимуться в чарівному просторі Evergreen Community SPACES, #2, 1709 8th Ave NE. ⠀ Не пропустіть мить, де мрії вашої дитини стають живими танцями! 💫 ⠀
-
Щука утащила ?
-
Главное не ловить рыбу в том месте где голые геяки бегают, около sw, там постоянно какие то сборы нудистов, можно не только удочку потерять
-
Ого инфа. Нада сходить глянуть на этот движ
-
Один пьяный пасажир ответственный за удочку бросил ее дето
-
Хто может подсказать как получить справку о несудимости из Латвии. Бо не могу найти в интернетах
-
В предпоследнем закрепе чат по ПР и там же есть ветка о справка о несудимости с различных стран
-
Кто-нибудь пользовался бесплатной доставкой из костко при заказе от 35 баксов? Или это очередная шляпа?
-
Я теж була дома, але вони не дзвонили😂🤦🏻♀️
-
Ну у нас почти всегда кто-то есть дома и мне норм если на следующий день, но меня интересует тупо доставка продуктов А то каждый раз этот костко шопинг занимает кучу времени
-
Да, але доставка була по типу 2.02 дата доставки 2.02 ми перенесли доставку через погодні умови 3.02 дата доставки 3.02 вас не було дома і ми повезли ваш робот пилосос до чорта на кулічіках, заберіть його там лол я 2 рази відпрошувалась з роботи, а по ітогу поїхала фіг зна куди, і забрала великий пакунок на таксі бо сама би не дотягла🤦🏻♀️
-
Проще с instacart заказать товары с costco
-
Та свиньи это да... Но я уже так задолбалась смотреть на эти склады и дороги на промзонах
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
After my first withdrawal I vow to let people know about @WESLEY_VINCE for his good work, with a minimum investment of just $100 i made $1,000 after trading, Mr Wesley Vince has made me believed that forex trading is real if you ever need any good account manager contact him When it comes to binary options and forex trading I can say God sent her here to change lives for better future since I started trading with him my life has totally change for good I've been uplifted financially. Join group now via this link below CLICK HERE TO JOIN GROUP CLICK HERE TO JOIN GROUP
-
Приложение и сайт
-
Это приложение какое-то?