UA to Calgary🇨🇦
-
Это моя повседневная еда была🫡 зеленые на развес залетали из роста.
-
Бо балованные сильно. Забыли шо в студгородках жили и о пельменях на вечерю мечтали
-
Ходят легенды что в них было мясо
-
Там потрошки перекрученые. У меня мамка к этой сфере была приближенной. Элика фабрика была
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Блин у них офигенные были чебуреки и бэндэрыки!
-
Продаємо авто у звʼязку з покупкою нового. Ford Escape XLT, 2012 року. 2.5 AWD. Пробіг 281000, все функціонує, технічно справний. Є невелика корозія, тріснуте лобове скло. Активний статус, реєстрація Альберти. 6500 cad. Подивитись можна в Калгарі, в районі Bankview, або в районі Highland Park.
-
Дівчата, привіт, вже завтра ми стартуємо, хто ще хоче приєднатися?🥰 Я викладач по high heels в Calgary. Шукаю красунь в свою групу, які готові засяяти на танцювальному майданчику! 🏢 Місце проведення: Code Dance Studio (618 36 Ave NE, Calgary) Вік учасниць: з 16 років і старше - без обмежень! Важливо мати бажання та терпіння для вивчення мистецтва танцю на підборах. Маю 4,5 роки досвіду роботи з різними віковими групами та 17 років досвіду у танцях. Моя освіта - випускниця КНУКіМ, спеціальність: сучасна хореографія. 💃🏻Група призначена для всіх і пропоную різноманітну програму та хореографії, які я створюю самостійно. Якщо вас зацікавила можливість вивчення high heels, не соромтеся писати мені в особисті повідомлення🤍 Приєднуйтеся і відкрийте для себе чарівний стиль high heels💃👠
-
Доброго вечора, може хтось підказати про послуги ветеринарів, є декілька питань стосовно кота 🙏🏼
-
Присутній розумний торг
-
Торт Киевский Рошен во FreshCo 🫣
-
Та норм прайс на самом деле. Для этого года с торгом норм. А ржавчина на них на всех есть на заднем крыле это норм
-
Та я ж не в претензії до вас, просто констатую факт 😁