UA to Calgary🇨🇦
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Это шото похожее на способ мобилизации в Штатах когда они во вьетнам людей отправляли🤣
-
Ми з колегами до другої річниці війни написали лист прохання/інструкцію щоб спонукати людей писати своїм членам парламенту в надію допомогти розв'язати Українську міграційну ситуацію. Поширюйте і долучайтеся. Дякую. rcic-ua.ca/tell-your-mp/
-
Подскажите пожалуйста, где есть каток по мимо центрального, с арендой коньков ?
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
В Bowness Park ,на сайте уточняйте( или по телефону), аренда доступна не постоянно, в определённые часы, а каток открыт в любое время
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Насколько я читал, что они должны быть возобновлены после подачи налоговой декларации за 2023 год.
-
Вам потрібно здати річний звіт по налогам за 2023 рік і на основі нього податися на кліматичні.
-
Але вони не нараховуються автоматично, вам на них потрібно тако ж податися. Зазвичай ці форми може заповнити разом з налоговою деклараціяєю бухгалтер, через якого ви будете здавати річний звіт. А можете і самі
-
У зв’язку з переїздом продаю такі речі: • електрочайник - 5$ • тостер - 5$ • індукційна плита - 40$ • тарілки - 1$ за 2 шт • каструля на 3 л - 5$ • тертка - 1$ • миска з нержавіючої сталі - 2$ • склянки - 1$ за 2 шт • органайзери - 2$, 1$ Все в гарному стані, за деталями або додатковими фото звертайтесь в приват. Забрати на NW.
-
-
Учитывая как много безработных родителей, то в пору их звать)