UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт! Наближається весна, а разом з нею свято Великдень. Це чудова пора весело провести час з сім'єю, дітьми. Дізнатися про свої таланти, розкрити нові потенціали діток. Це змога розвити творчі навички та просто відпочити та розважитись в приємній атмосфері. Тому, запрошую Вас на свій майстер-клас по декоруванню печева. На цьому майстер-класі вас очікує: -60 хвилин приємного спілкування -15 хв тренування у використанні глазурі, технікам та візерункам -4 печева, розмальованих вашими ручками - 1 подарунковий бокс, який ви самі зможете зібрати і подарувати близький людині або просто почаювати з сім'єю - приємний подарунок від мене в кінці майстер-класу Рівень складності:1 🏷Вартість:15 CAD 📍Місце: Central Library 800 3 Street Southeast Calgary, AB T2G 2E7, Canada 🗓Точна дата та час ще уточнюється, але скоріш за все 30 березня. Кількість місць обмежена. Якщо цікавить, ставте + в коментарях, я напишу Вам для більш детальної інформації.
-
Ну видимо после парочки coors iq падает до комнатной температуры. На wp у всех написано you must leave canada before..
-
Товарищ голова, посмотрите что у вас в WP написано
-
WP conditions пункт 4
-
coors пока был только один, замеры до/после не проводили. То что там написано - я прочитал. Меня больше интересует строчка из текста выше: «we want to highlight the potential repercussions of asking many established individuals to leave Canada. Со май квешн из: ху из дэт персонс? Ху из эстаблишед индивидуалс?
-
поэтому многие так и думают дальше что не должны
-
у меня не написано
-
Шукаю підробіток з 29 по 3 число
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
I received my payout successfully again, i must say your platform is helping and saving life, I tested him platform with a start up deposit of $500 to test the company , In 24hours I got a return of $6,550 by God's grace , him diligence and honesty can't be compared. t.me/+s1nnvUM622tmOTZk
-
Привіт, маю декілька пропозицій, як яскраво і смачно привітати ваших рідних і близьких зі святом 8 березня🌸 Переходь на мою робочу сторінку www.instagram.com/oreshek_bakehouse?igsh=MTFpaDJzdzhpYnNiZg== З радістю втілю в життя ваші смачні ідеї 🥰 Локація 📍Seton SE
-
Нет, я сама там делала всей семье и осталась довольна, просто удивило, что кто-то ещё возможно делает солнечные очки с фильтрами, а это крайне важно.
-
Добрый день подскажите пожалуйста адрес страховой кооператор и десджардинс до покупки страховки на авто На карте несколько точек не могу понять
-
Доброго дня. Зроблю резюме по американським/канадським стандартам. Кому цікаво пишіть у приват. Маю багато відгуків.
-
Я с вами не согласен. Заказывал у них рей Бен . На оф сайте 285кад - они посчитали 350. Я ничего не доплачивал.