UA to Calgary🇨🇦
-
Вітаю! Якось бачив людину, що в Калгарі міняє канадський долари на USDT. Якщо побачите це повідомлення відпишіть в особисті
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Це ж Канада😅 Я вже перестала від неї щось очікувати швидко, скоріше дивуюсь якщо щось робиться так. не розумію і досі, як вони тут заробляють гроші 🤷🏻♀️ Моє відчуття, що як би вони дізнались, що таке дія - їх би серце схопило, типу як можна замовити свідоцтво про народження в додатку і тобі його за 3 дні пришлють курʼєром додому??? Курʼєр буде дзвонити тобі, а не просто лишить важливий документ під дверми підʼїзду????😂
-
-
Если ксть аккаунт CRA то там можно вытащить
-
Значит, 10-15 лет и всё будет)
-
Не думаю шо я одна 😅
-
пр не дают же