UA to Calgary🇨🇦
-
Нет
-
А в 2022 там были даже монескин
-
Шукаю роботу нянею Працювала в Європі. Можна вночі Або день Про себе: 28 років , досвід роботи нянею з 0+ і вище ✔Догляд, розвиток, масажі. ✔надання першої медичної допомоги (що дуже важливо) ✔завжди на зв'язку, Люблю дітей, а вони мене :) ✔Наявність рекомендації. Пишіть в особисті 🥰
-
З радістю запрошуємо вас на особливу подію, призначену для українців, які розглядають можливість навчання у коледжі тут, у Канаді. Наша зустріч відбудеться в суботу, 9 березня, з 11:00 до 1:00 у готелі Amenida Residences за адресою: 4206 Macleod Trail South, Calgary. Ця подія надасть вам цінну інформацію про різноманітні освітні програми коледжів, доступні стипендії та знижки спеціально для українців. Ми віримо, що це стане відмінною можливістю не лише отримати важливі знання, але й зустрітися з однодумцями та побудувати нові зв'язки у вашому новому житті в Канаді. Не пропустіть шанс розширити свої горизонти та підготувати міцний фундамент для свого майбутнього. Чекаємо на вас! Відправте своє ім'я та прізвище для реєстрації: [email protected]
-
Прикольно было бы иметь праздник женщин, но не иметь праздник мужиков. Или стоп. 🤨 Из Канады Украина кажется на много матриархальнее😂. Еще и работать приходится по умолчанию.
-
А почему должен быть?))
-
Вы из Москвы?
-
Я ж че и спросил бо в Украине это уже не выходной давно
-
Во всех законах в Украине у мужиков проблемы🫡
-
А, то в Оттаве расстреляли людей