UA to Calgary🇨🇦
-
First I was scared about investing, but when I made up my mind then I realized that making money in forex trading trading is very easy when you're with the right manager. Mr Jeffrey, who helped me in managing my trading account. Then after a couple of day which is 2days I received an email concerning my trading about withdrawing my profit immediately, so up till now I still haven't believe I made up to $40,700 with just a little investment of $4000 in just 2days and am very happy and once again, contact him if you're interested.. @Invest_with_manager_Jeffrey t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk
-
With everything happening around, I'm still able to trade and receive my profit through the help of Mr Jeffrey who has been so kind and generous to me. he always keep to he's words as always and never let me down, in my darkest times he was there for me and now I'm so excited over my investment with him and I'm able to get things done with the help you gave to me I willingly do appreciate the genuine effort and all the hard work you put in for you are indeed a remarkable sir Thanks again sir, Contact via link to start a trade too and be happy 👇👇👇👇 t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk @Invest_with_manager_Jeffrey
-
Вітаю друзі! В зв'язку з 10-річчям нашої компанії маємо 🔥Неймовірні знижки на телефони!🔥 📱iPhone 15 лише за $0/міс 📱iPhone 15 Pro лише за $10/міс 📱Samsung S24 лише за $5/міс Тарифні плани: $29 за 20 ГБ + 🎁 подарунок від магазину $34 за 50 ГБ + 🎁 подарунок від магазину Запитуйте в особистих або приходьте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique (перший поверх біля Charm)
-
Я а точно, я даже фотку сделал
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Согласна, мы уже второй год заполняем онлайн на turbotax
-
В продаже? Мы просто онлайн бесплатно делали на сайте, у них есть функция, чтобы помогли при заполнении консультанты, не помню сколько стоит turbotax.intuit.ca/tax/software/online?cid=ppc-br_en_fy24_pros_goog__tto_na_ttopmax_product_id=_zen_campaignid=19581176602&gad_source=1&gbraid=0AAAAAp082hUl908A1cThBzvz6NdX_ircZ&gclid=Cj0KCQiArrCvBhCNARIsAOkAGcVg_ESK4p_pu2otR1m9uH7DpZtyZYnH8BrZzZyUlaM_Fr3w1edoImwaAms0EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
-
Я видела эти турботаксы в продаже Есть смысл покупать? Или это все равно можно онлайн сделать
-
Чим зайнятись на вихідних в улюбленому місті: 9 та 10 березня Ці вихідні в Калгарі обіцяють бути насиченими яскравими подіями для всіх вікових груп та інтересів! Ось кілька заходів, які варто відвідати: - Blake Shelton Back To the Honky Tonk Tour: Відомий кантрі-співак виступить у Scotiabank Saddledome зі спеціальними гостями Dustin Lynch і Emily Ann Roberts. Не пропустіть шанс насолодитись хітами на живо 9 березня. Healthcare Job Fair: Якщо ви шукаєте можливості у сфері охорони здоров'я, обов'язково відвідайте ярмарок вакансій у BMO Centre 9 березня. Disney Fan Expo Calgary: Зануртесь у чарівний світ Діснея на цьому спеціальному експо у New Horizon Mall 9 березня. Oscars Double Feature: Насолодіться переглядом фільмів "Barbie" та "Killers of the Flower Moon" у затишній атмосфері Fort Calgary 9 березня. The Little Mermaid by Cirque En L’air: Це представлення, яке поєднує циркове мистецтво і магічне розповідання, відбудеться в Flanagan Theatre з 9 по 17 березня. Відвідайте музеї та арт-галереї Калгарі: Скористайтеся вихідними, щоб зануритися в мистецтво та історію. Glenbow Museum чи National Music Centre пропонують захоплюючі виставки, які задовольнять широкий спектр інтересів. Поїдьте до Калгарійського зоопарку: Насолодіться сімейним днем серед тварин. Калгарійський зоопарк – один з найкращих у Північній Америці, який пропонує захоплюючий досвід для всіх вікових категорій. Вибирайте те, що найбільше відповідає вашим інтересам, і проведіть незабутні вихідні в Калгарі! 🇨🇦🇺🇦[ Реальний Калгарі ]🇺🇦🇨🇦
-
Не обращала внимания)
-
Да в Костко продаются эти программы 😅 и в вол марте видела