UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Согласна, мы уже второй год заполняем онлайн на turbotax
-
В продаже? Мы просто онлайн бесплатно делали на сайте, у них есть функция, чтобы помогли при заполнении консультанты, не помню сколько стоит turbotax.intuit.ca/tax/software/online?cid=ppc-br_en_fy24_pros_goog__tto_na_ttopmax_product_id=_zen_campaignid=19581176602&gad_source=1&gbraid=0AAAAAp082hUl908A1cThBzvz6NdX_ircZ&gclid=Cj0KCQiArrCvBhCNARIsAOkAGcVg_ESK4p_pu2otR1m9uH7DpZtyZYnH8BrZzZyUlaM_Fr3w1edoImwaAms0EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
-
Я видела эти турботаксы в продаже Есть смысл покупать? Или это все равно можно онлайн сделать
-
Чим зайнятись на вихідних в улюбленому місті: 9 та 10 березня Ці вихідні в Калгарі обіцяють бути насиченими яскравими подіями для всіх вікових груп та інтересів! Ось кілька заходів, які варто відвідати: - Blake Shelton Back To the Honky Tonk Tour: Відомий кантрі-співак виступить у Scotiabank Saddledome зі спеціальними гостями Dustin Lynch і Emily Ann Roberts. Не пропустіть шанс насолодитись хітами на живо 9 березня. Healthcare Job Fair: Якщо ви шукаєте можливості у сфері охорони здоров'я, обов'язково відвідайте ярмарок вакансій у BMO Centre 9 березня. Disney Fan Expo Calgary: Зануртесь у чарівний світ Діснея на цьому спеціальному експо у New Horizon Mall 9 березня. Oscars Double Feature: Насолодіться переглядом фільмів "Barbie" та "Killers of the Flower Moon" у затишній атмосфері Fort Calgary 9 березня. The Little Mermaid by Cirque En L’air: Це представлення, яке поєднує циркове мистецтво і магічне розповідання, відбудеться в Flanagan Theatre з 9 по 17 березня. Відвідайте музеї та арт-галереї Калгарі: Скористайтеся вихідними, щоб зануритися в мистецтво та історію. Glenbow Museum чи National Music Centre пропонують захоплюючі виставки, які задовольнять широкий спектр інтересів. Поїдьте до Калгарійського зоопарку: Насолодіться сімейним днем серед тварин. Калгарійський зоопарк – один з найкращих у Північній Америці, який пропонує захоплюючий досвід для всіх вікових категорій. Вибирайте те, що найбільше відповідає вашим інтересам, і проведіть незабутні вихідні в Калгарі! 🇨🇦🇺🇦[ Реальний Калгарі ]🇺🇦🇨🇦
-
Не обращала внимания)
-
Да в Костко продаются эти программы 😅 и в вол марте видела
-
тыловые крысы, которые прячутся за спинами тро саскачевана, тро винипега и тро торонто. лишь бедные тро галифакса и новой скошии сами тянут на себе западноатлантический фронт