UA to Calgary🇨🇦
-
Читай внимательно
-
Под видом тцк нет отжима бизнеса, но он есть, норм так написал, Кличко отдыхает.
-
‼️Друзі, пам'ятаєте відео за участю людини на коні та іншого на жовтій Ниві. 👉 У цьому відео розповідають про те, що було далі і яка не дуже весела доля людей, які повстали проти ТЦК. Важливі НОВИНИ тут ▶️ Тарас Юрист Адвокат Одесса
-
Под видом тцк точно нет отжима бизнеса. Есть парочку конечно типа тищенко. Но тцк точно ничего не отжимает. А видео где принимают. Если у чувака 4 повесток и он ни разу не приходил по ним. Попал в базу полиции в розыск в планшет. Вот его и задержали .
-
В саскачевані поставили на паузу програму
-
Согласен. Я в Днепре. То и возмутило что тцк отжимает там что-то и что похлеще чем при яныке
-
Повністю згоден
-
Мене також сильно збентежило відео де чоловіків якись уебан бив і матами покривав пацанів бо вони лише хотіли покинути Україну, такі собаки дискредитують більше ніж будь хто, і я особисто вважаю, що все повинно бути в рамках закону. Але будемо чесні точно не тіпам в Канаді розказувати як жити в Україні, тим більше ці дискусії в тематичному чаті Калгарі не дадуть ніякого результату, ви це і самі розумієте.
-
Теперь не только AOS на паузе) печально, меньше и меньше путей остаётся
-
Там? Откуда знаешь? Рассказывали? Или опыт у тебя личный? Вам же Дмитрий написал. Вы там. Мы тут. И не надо свои доводы за 10 тыщ км писать
-
А в Украине за такие высказывания сразу становишься врагом народа,там же демократия всем демократиям 😁
-
Да есть такое, у меня мать осталась жить на западной, в Европу не хочет ехать из-за домашних животных вообще никак, так там тоже за язык паранойя и кто скажет что-то плохое про Зеленского и Компанию тот тоже враг народа
-
Добре хай тоді патріоти не розповідають тут басні що я русня через те що я спілкуючись російською мовою, я спілкуюсь тією мовою якої мене вчили в школі і якою розмовляли мої родичі, якщо людина справжній патріот то вона піде і буде воювати проти русні а не пиздіти в чати закордоном кому і як що робити! Якщо я був би патріотом я б так і зробив
-
Так але не повинні блять людей на вулиці викрадати якісь тітушки! Країна мусить давати кращу винагороду за службу і повністю надавати все необхідне солдатам і давати їм соціальні гарантії а не красти гроші між собою, а якось виходить що демократії світу виділяють кошти на армію України а її громадяни збирають кошти на штани каски і пікапи тому що все роспиздили
-
Як показала практика демократії в стані війни дорівнює фактично поразці, автократія показала себе набагато ефективніше. Тому я гадаю ви мали би розуміти чому в нас така «демократія» . Була би повноцінна демократія то вже напевно не було би як такої держави Україна. Я спіклуюся в Україні зі знайомим в знаю яка кількість не проти змінити прописку і поїхати за кордон, але якщо всі поїдуть ну то самі все розумієте. Але знову ж хто в Україні повинен вирішувати ці питання, не мені з теплої квартири в Калгарі писати, як повинна проходити мобілізація чи навпаки
-
Я год назад еще был в Украине,так что не пиши мне больше ничего.
-
Ніхто не робить зараз гіршої дестабілізації чим наша поточна влада
-
Мне так нравится эти всяческие «отстранения» от беспредела,что уже не придумают,то не мне решать,то демократия не такая…да бля,чел,там беспредел и многие уехали именно от беспредела. Оправдывать беспредел это такое себе решение,если ты собираешься возвращаться,то само собой ты фильтруешь слова,чтоб по возвращению не посадили на бутылку демократии,я уехал с концами и слов не выбираю.
-
Уехали от войны и убитой экономики. А убила её война и наш сосед. Есть 2 варианта. Либо отдать. Либо не отжать территрии. Как быть?