UA to Calgary🇨🇦
-
Так шо, теперь воздух чище станет?)
-
Калгари по сравнению с ним это действительно чистый город со свежим воздухом
-
Пфф, то ты в торонто не был 😁Там впринципе нет места в городе не не штыняло бы каким-то дерьмом и если это штын травы и крэка то поверь - там это еще не самые плохие запахи)
-
Я розумію і в принципі враховую шо в подібних воїнів як "патріотичні мігранти чи біженці" дефіцит інтелекту - штука популярна, але ви, Шерлок, дно пробиваєте. Копайте глибше і заваліть тупий писок. ;)
-
Кстати по макрону, он вместо Квебека отправляет войска в Украину🫠🫠 только что посмотрел его обращение ))
-
Прям 100%? 🙃🙂
-
Looks very punchable ❤️ 😍
-
Цікава штука вишла з тім моїм коментарем) впевнений адміністрації легше буде чистити чат від лайна типу ботів "#" або від таких як я ( теж як варіант, теоретично)) Але я вірю, що не малу частину з 2779 участників чату цікавить чи доцільно група називається саме "🇺🇦UA ...🇨🇦" після того як цей коментар розгорнув тему🤔
-
Ты французский знаешь? Просто меня эти вкиды желтой прессы заебали уже Вроде Французкие СМИ ничего не комментировали
-
Ну посмотри его обращение))
-
Та ти шо який фронт справжнім патріотам? Ця свиня краще буде відкривати свій писок тут у чаті і вчити людей як жити
-
Ты так и не ответил почему ты не на фронте ??
-
Это его обращение для народа Франции которое анонсировали в понедельник
-
1. Мене вражає впевненість дібілів які задають такі питання 2. Вражає теж їх впевненість, що хтось взагалі їм шось винен відповідати)) 3. Моя ціль в принципі зараз тут продовжувати реагувати на ваші підгорівші 5 точки , це - так в цьому чаті використавши можливість: звернути увагу на подібних індивидів, більш свідому частину Української спільноти в Калгарі. ( хоч і не планував) Не обольшайтесЬ мені ні думка ні ваша персона не цікава. Але дякую, що допомогаєте мені ;)
-
Hi, it's Microsoft technical support, sir