UA to Calgary🇨🇦
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
www.google.com/maps/search/6213+Centre+Street+North+West?entry=gmail&source=g. Меня сюда записал товарищ на приём. Но прошу прощение за вопрос. По флюшке. Живая очередь это где? Может не туда записал меня к врачу? Где посоветуете проходить врача? Чтоб как-то быстро по живой очереди и где эта флюшка? Готовы ждать в живой очереди
-
Да, иммиграция, а флюшки вам дадут адреса у врача, везде они по живой очереди
-
Иммиграция я так понимаю пункт? Это и есть тут сдача крови? А флюшка все таки где вы говорите по живой очереди?
-
Вітаю , підкажіть будь ласка , де можна пожарити мʼясо на вогні у Калгарі . Я чула що є парки де є мангали . Можливо fish creek ? Але він такий великий , де саме там можуть бути мангали ? Дуже дякую 🙏
-
Я помню, что на входе столики, у парковки, на каком именно въезде не подскажу. Еще на Glenmore естьmaps.app.goo.gl/YMXNNeL2nwtR6dH26?g_st=ic
-
Еще Stanley park тоже
-
maps.app.goo.gl/axUCTfnRB9eEePyY8?g_st=ic
-
Фотка неделю назад, думаю там уже подтаяло
-
Тут такие прям печи две стоят)
-
maps.app.goo.gl/zKYkrRYQVWHiPFVT7?g_st=ic
-
Усім привіт Тарифи 29$ 20 гіг 34$ 50 гіг 50$ 100 гіг Без плати за підключення 👌 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор, вхід в мол де Старбакс)
-
У вас должна была быть ссылка, которая ведёт на список клиник, подходящих для этого иммиграционного "обследования" Не спешите так...у вас будет три месяца на это Мальборо клиника вроде бы самая дешевая, 100 кад, но там надо будет позвонить и записаться, дальше направят. Вв лучше о поиске работы друга напрягите
-
До конца апреля
-
Всім доброго дня. Маю гривню на приват24. Залюбки обміняю на долари, цікавить тільки готівка. Курс більш ніж адекватний, комісії з мене. Знаходжусь у Калгарі, підʼїду до вас, якщо потрібно. Дякую.
-
Вы же можете её тут тратить, или речь идёт о десятке тысяч долларов?
-
Всіх вітаю! Хочу поділитися досвідом. Постало питання підключати інтернет. У нас при заселенні в пакеті документів була рекламка Telus. Подзвонив їм і дізнався, що підключення можливе, технік приїде і все зробить. Але, по телефону ні про які знижки не говорили, лише можлива знижка 5 долларів, якщо звʼязок Телус. В той же день побачив пост Инна Пятова про те, що є можливість підключти все те саме трошки дешевше. Приїхавши до Інни- мені зробили інтернет зі знижкою більшою, ніж по телефону з реклами, розповіли всю інформацію по пакетах, по всіх можливостях Телуса. Через пару днів прийшов технік і все налагодив. Технік виявився адекватним і професійним, було питання по мережі в будинку і він дистанційно все налаштував і зараз все працює на 100%. Рекомендую з власного досвіду. Всім добра!