UA to Calgary🇨🇦
-
Не те що я дуже кайфую що не можу зробити адекватно але що ж зробиш ┐( ∵ )┌
-
В мене немає, але я після 17-ти в Україні не часто бував, а бідному студенту 700€ відвалити за курси теж не по кишені було
-
Добре що нашим просто міняли, а не перевіряли ще повністю
-
Та навіщо якщо всі канадці до 18 будуть уже мати 5 категорію. Міняти для 15-ти запіздалих сенсу немає. Батьки дітям скажуть іти на права здавати та й ті підуть
-
+.+ Пора розчехляти камеру
-
З усіх срачів про які ви тут розводили не памʼятаю чи згадувалася купівельна спроможність долара) Тут працюючи на складі можна собі дозволити явно більше ніж я міг в Словаччині працюючи в офісі і живучи в гуртожитку. Нити що хуйово в будь-якій країні можна і якого громадянина не спитай - у всіх все хуйово (крім харківських. Столиця світу як-не-як). Можливостей для нішових хобі дохуя. Їжа не особливо відрізняється від словацької (яка напівпольська). Я не метеозалежний тому клімат збс. Краще мати тиждень їбучих морозів ніж півроку свинцевого неба. Трохи дощу не вистачає. А те що по блату беруть… Так всюди по блату беруть, не Канада єдина така. Я знаю лбдей і по індіду тут офіси знаходили)
-
Вот теперь мне тоже нужно узи колена) еще лучше МРТ )
-
Ой поверьте мои требования как раз таки и завышенные) именно поэтому не иду на первую попавшуюся работу. Но и требования к самой себе не маленькие. Поэтому пытаюсь развиваться и стремлюсь найти работу.