UA to Calgary🇨🇦
-
We don't believe that you want to share the wellbeing with the rest of us. We smell scams. Nothing is free in this world.
-
дякую. це англомовні консультанти?
-
Підскажіть будь-ласка контакт імміграційного консультанта по Альберті. Дякую
-
Зранку телефонували, швидко відповіли через 5 днів потому оформили і вже кошти отримали на все ушло днів 10-12
-
Я 2 місяці розсилаю і нічого.Швидко влаштувалась через агенцію, але на тій роботі не дають job offer.Зараз шукаю роботу напряму з роботодавцем і вже втрачаю надію та час(((
-
Возможно,кому-то пригодится. Нужны работники на кухню при отеле- повар;помощник повара. Кухня - европейская, украинская,русская. Знание английского языка минимальное. Администратор на ресепшен - знание английского языка обязательно. Продавец в ликеро- водочный магазин- знание английского языка обязательно. Жилье предоставляется. Локация: 121 2 St W, Cremona, AB T0M 0R0, Canada. Директор - китаянка ,знает русский язык. София.Её почта. [email protected]
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin
-
власником компанії
-
Я особисто заніс своє резюме і поспілкувався з