UA to Calgary🇨🇦
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Our company is hiring! Position available 👇👇👇 •ADMINISTRATIVE ASSISTANT. •DATA ENTRY. •CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
У Вас должен быть документ, что Вам врач давал при приеме - Information Sheet, с вашим фото
-
Привіт Хочу податися на продовження ворк перміту Знаю що при подачі заявки потрібно прикрипіти доказ проходження медогляду Проте коли я проходила медогляд мені не дали жодного документа чи доказу що я пройшла медогляд Чи хтось мав таку ситуацію і знаю що робити
-
Тогда обратитесь в клинику, где сдавали, и попросите
-
Типо такого выглядит
-
Всем привет! Кто-то знает, где-то ещё можно в городе сегодня покататься на коньках?
-
www.instagram.com/reel/C3z_fA6Ru0U/?igsh=MWl4ZHJtNXVmMmFmbQ== когда скам колл центр закрыли и работники остались без копейки 😂
-
Коли відкрили цілий департамент бо приїхали українці, а вони ігнорять скам😂
-
Не то что на нефти пацаны хуярят, могли бы выбрасывать презики из кровати на отеле и получать 130к в год
-
Норм, 50 долларов в час
-
Асистент готелю, це ж хто таке придумав то Менеджер контролю з питань чистоти кімнат😂
-
Приходишь на собеседование и у тебя интервью с этим парнем, твои действия?
-
Не знаю чого з цього чувака таке роздувають, нічого особливого 😂😏
-
28 березня відбудеться найбільша ярмарка вакансій в Калгарі Youth Employment Centre Наша компанія Canadian Property Stars приймає безпосередню участь та запрошує вас відвідати стенд за адресою 2nd floor of the Alberta Trade Centre, 315 10th Avenue S.E., Calgary, Alberta, T2G 0W2 Беріть резюме та приходьте!
-
Добрий день! Мене звуть Дмитро! Працюю менеджером в Chinook Telus Flag store. Якщо у вас є якісь запитання щодо інтернету, тв, секьюріті, мобільних планів чи девайсів (таблети, телефони, годинники, навушники) звертайтесь в особисті або за телефоном 7787233814 (тільки смс або назначити час для розмови). Працюємо з TELUS/KOODO провайдерами. Можна отримати телефон та тарифний план за вигідним умовами (весняні знижки). Як нас знайти? Перший поверх Chinook mall поруч з TimHortons.