UA to Calgary🇨🇦
-
After my first withdrawal I vow to let people know about @Douglas_Vardanyan_fx for his good work, with a minimum investment of just $100 i made $700 after trading, Mr @Douglas_Vardanyan_fx has made me believed that forex trading is real if you ever need any good account manager contact him When it comes to binary options and forex trading I can say God sent her here to change lives for better future since I started trading with him my life has totally change for good I've been uplifted financially. Join group now via this link below CLICK HERE TO JOIN GROUP CLICK HERE TO JOIN GROUP
-
В принципе нет ничего сложного там
-
Мы второй год подаем сами онлайн через turbotax
-
Да, там конечно есть и платные услуги, консультанта предоставляют, но это уже по желанию
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Как и многие
-
Не слышала такого, мы первую тоже там делали🤷♀️
-
Такая же была история... в итоге мы первые декларации делали в Wealthsimple Tax
-
turbotax.intuit.ca/tax/software/online?cid=ppc-br_en_fy24_pros_goog__paid_na_pmax_product_id=_zen_campaignid=19581176602&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwwYSwBhDcARIsAOyL0fjSARH4DGkGGq1v7JaKHmYZzE9Yw6PORygsL-hot0_MO9YQcHn3ek0aAsprEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Этот сайт?
-
Бляяяя...так вот они возможности))
-
Продам картини по нумерам, з тематикою гір 15$
-
А у мене телефон 😂😂😂 Жартую, клієнтів достатньо маю😅