UA to Calgary🇨🇦
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Починаємо тиждень з гарних новин 🦉 Вже 12 квітня Запрошуємо вас на нашу захоплюючу вечірку під назвою "International Night"! 💫💥 Приєднуйтесь до нас для веселощів, спілкування та відкриття різноманітності культур. Будьте готові на незабутню подорож світом протягом однієї ночі! Вечірку будуть відривати популярні діджеї, які зроблять вашу ніч неймовірною своїми енергійними сетами. Не забудьте привести з собою свого іноземного друга, щоб разом з нами відкрити чарівність різноманіття культур. 🕘 Дата та час: 12 квітня 9 pm 💃🏻 Місце: Fire n Ice 854 16 Ave SW, Calgary 🎟️ Квиточки можна придбати за посиланням: www.eventbrite.ca/e/internation-party-tickets-871190774057?aff=oddtdtcreator ☑️ Наш інстаграм: www.instagram.com/checkpoint_yyc?igsh=dzB6NHg1aHZ3MjZh Раді будемо бачити вас!👠👞
-
Ну что в следующем месяце будем знать какая у нас судьба я так понимаю
-
Ну типо будет отдельная программа или нет, будут ли продлевать вп, ответят так же премьеру альберты на её запрос
-
Местные обеспокоены новостями о том, что с завтрашнего дня налог на алкоголь будет почти на 5% выше
-
Так а что на сколько ? А то все говорят дорожает дорожает - а по факту не понятно даже процент примерный )
-
Это реально ?)
-
Бля, я тока шо с Кенмора вернулся бак пустой, а костко закрыто шоб заправиться(
-
Где вы эту инфо берете?
-
Только тоже вернулись 😂
-
В новостях
-
Fuel tax – Overview | Alberta.ca www.alberta.ca/about-fuel-tax#:~:text=From%20April%201%2C%202024%20to,be%204%20cents%20per%20litre.
-
Я думаю Drug Market