UA to Calgary🇨🇦
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Схуднути та не вгробити здоров'я Накачати сідниці 🍑 та зміцнити спину 💪 Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Этотна отделке бывает работа по ночам и не то, чтобы зарплата выше. Хотя как я недавно пончла для многих всё, что чуть выше 20 уже успех
-
Всім привіт) розкажіть будь ласка хто може працює в Walmart або користується їх кредиткою. Втулили мені її нещодавно .. сьогодні отримала та активувала.. там борг за мою першу покупку… жіночка яка оформлювала дала листок типу буде -45 доларів знижка нам .. зараз в кабінеті висить повна сума боргу. Як гасити цей борг та що взагалі за прикол від неї?
-
Якщо пише -45 ,то це не борг. Якщо просто 45 тоді-так
-
Гасить только в волмарте, но скорее всего это не долг а наоборот. В терминологии кредитных карт балланс это то, что вы им должны, а не вам доступно
-
У мене була покупка на 240. Вона написала типу буде знижка 45 доларів. Оформила все, я нічого одразу не платила. Каже отримаєш картка активуй, активувала, зайшла на їх сайт зареєструвалась а там висить сума 240 як і була.. без знижки.. чи може якщо я погашу вчасно, то ті 45 повернуться?
-
Для любителей автобусов - по Альберте начал с сегодня по моему работать FlixBus