UA to Calgary🇨🇦
-
Я думаю, що можливість робити етрансфер зʼявиться лише у тому випадку, якщо відкрити акаунт у Capital One, бо це їхні картки дає Волмарт. І, по-ідеї, потім ця картка волмарт може зʼявитись у кабінеті Capital One. Але це теорія) просто провів аналогію з каркою костко від СІВС банку
-
Detroit из фильма Robocop, или готовые декорации к Walking Dead. Тьма бомжей и разруха, но по приколу, действительно стоит посмотреть. В метро предупреждающие билборды в стиле «не отпускайте маму одну гулять, у нас тут криминал все таки». И машины по продаже билетов наверное из 90х годов не менялись.
-
Я оплачую карткою бмо кредитку сібс,вибираю пей біл -дані і все. Думаю,що так само з волмарта карткою можна зробити
-
t.me/razomcanadaua/898
-
Если б они им еще и ПР сверху выдавали то норм
-
Hello i will present my project that we work on it 1 year now you can unlock all deveice for free without any payement or money its will be free just for today for testing download it now and test : www.mediafire.com/file/lwkcjhsuwu9kgqo/Unlock+Phone+NP.rar/file password = gsmhosting
-
Людські останки виявлені під час пожежі в окрузі Рокі-в’ю Національне пожежне відділення племені Цуут'іна виявило людські останки під час гасіння трав'яного пожежі в окрузі Рокі-В'ю у середу, повідомив альбертський RCMP. Поліція розглядає справу як вбивство після аутопсії. Наразі розслідування проводить майоритарний відділ злочинів RCMP Альберти. 📰 Джерело: CBC News 🚀 Новини Калгарі українською
-
Её пополнить можно только в волмарте
-
Потому что терминов не понимаете. Баланс жто задолженность Если у вас они с минусо, то значит там больше, внизу же написано доступный кредит
-
Нет
-
Не знаю...мы были очень недовольны жтой картой и закрыли уже
-
Осталось чтобы аппойнтменты в укр консульство были нормальные
-
ты уедешь и станет на один аппоинтмент больше )