UA to Calgary🇨🇦
-
Скуфы,как раз наша тема,гоу на Снуп Дога в июне? 😁
-
На автивочку и быть как пан
-
Он сверху вам предлагают залезть в кредит под 15процентов
-
Останній день без плати за підключення! $29 за 20 ГБ $34 за 50 ГБ Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Классно наверное жить на холме
-
У меня тоже вид на холмы и вдалеке видно горнолыжную зону на trinity
-
ℹ️🇨🇦⬆️А чи знаєте ви історію походження назв канадських провінцій та територій⁉️ ⚡Походження назви "Канада"🇨🇦 ℹ️Назва Канада походить від слова, що означає "село" або "поселення" на лаврентійській мові, якою на початку XVI століття розмовляли лаврентійські ірокези, які зимували в селі Стадаконе (в околицях сучасного Квебеку). ➡️У 1535 році жителі нинішнього міста Квебек використовували це слово, щоб направити дослідника Жака Картьє до села Стадаконе. ‼️Незабаром після експедиції Картьє лаврентійське плем'я безслідно зникло, як показали сучасні археологічні розкопки, швидше за все, в результаті воєн з гуронами та південними ірокезами. 🟢Картьє використовував слово "Канада" для позначення не тільки цього села, але й цілого району, що включало також село Ошлага. 🟢Сьогодні історики сходяться на тому, що "країна Канада" спочатку позначала сучасні околиці Квебеку. ℹ️🇨🇦До 1545 року європейські книги та карти позначали цей регіон та всі береги річки Св. Лаврентія, заселені французами, словом "Канада". Згодом ця назва перейшла і до більшості сусідніх територій у Північній Америці, якими керувала Британська імперія.🇬🇧 🔜Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 ➡️ Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 ▶️ Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Здравствуйте. С 1-го сентября у меня освобождается main floor in Evergreen. 2 bedrooms 2 bathrooms 1100 sq ft $2000 плюс 60% ютилити. Парковка перед домом на улице для 2-х машин. Двор для общего пользования жильцов с верху и снизу. Внизу живут мама и сын тоже с Украины.
-
Я иногда там работаю, реально очень шумно и пыльно летом
-
Ну на 17 откровенно говоря и не так много жилого...и да, трэшак там...я пару раз проходила в выходной день, жопа
-
но по внутрянке подтвержаю - все намного лучше чем я ожидал