UA to Calgary🇨🇦
-
t.me/FlyConcierge Я брала через цих дівчат і вже в Канаді
-
Але питали за конкретну людину, про яку ви не знаєте
-
потому что знание определенных принципов заменяет знание некоторых фактов. Подавляющее большенство этих "асистентов" продают бесплатные билеты.
-
Ну а навіщо ви тоді пишете, якщо не впевнені в інформації
-
конкретно за эту не скажу
-
Я не раз бачила рекламу цієї жінки і вона продає квитки з авіакомпаній, а не ті, які безкоштовні
-
они все мошенники по сути, они с помочью скрипта или бота если угодно, вылавливают бесплатные билеты и потом вам их продают за деньги. Вы конечно сэкономите, но сама мораль такой деятельности не оч
-
Дякую Взяли на 7
-
У нас 5 годин було, aеропорт страшно великий(наче 1 км в одну сторону- 1 км в другу), спочатку в черзi на автомат* стояли(паспорти, фото, роздрукували папери та пiшли), потiм велика черга з усiх самольотiв люди, ще черга за воркпермiтом, потом багаж поки знайшли(стояв просто чекав нас-попошукали), потом здали... потом йшли..... прийшли вже заморенi, голоднi... поки справились- черга на посадку. Дивiться самi- раз на раз не приходиться.
-
Переробляємо українські/європейські резюме під канадський ринок, пишемо cover letter. У нас за плечима десятки задоволених та працевлаштованих клієнтів, а Ти все ще чекаєш дзвінка від роботодавця? Більш детальну інформацію та відгуки - в Особистих повідомленнях / в Інстаграмі за посиланням нижче instagram.com/canadavisa4ukraine?igshid=NmNmNjAwNzg=
-
Ну магазин одразу порахував ті 5%. Але купуючи тут в магазинах, ви теж платите 5%. Але доставка безкоштовна і вони на то всьо дали знижку
-
Добрый день! Подскажите кто летел в Калгари через Торонто, пересадку лучше брать на 4 часа или 7 часов?
-
Доброго дня, можливо тут знайдеться хтось, хто вже працює на буровій в Альберті. Цікавить робота на drilling rig, floorhand, а в дальшій перспективі driller assistant/driller( питаю для свого чоловіка). В мене питання які сертифікати ви робили, чи реально на початок без власної машини влаштуватись(перший місяць скажімо), які вахти два тижні/три тижні, які зміни чи є овертайми? Якщо хтось вже працює в цій сфері, буду вдячна за відповідь.