UA to Calgary🇨🇦
-
Я замовив на оф. Сайті lenovo там зараз є хороші знижки + при відкритті сайту ще можна отримати купон на знижку до 100$. Ось тільки вислали зі штатів.
-
5 днiв- треба дивитись на рахунок, бо не приходе оповiщення!
-
Добрий вечір !!! Мене звати Оксана, я перукар вже 15 років, запрошую до себе на стрижки жіночі, дитячі, чоловічі. Усі види фарбування. Працюю за адресою Essential Hair and Spa 2515 90 ave SW T2Y3S3, записуватися за телефоном 4038704644.
-
Не то щоб тільки для українців, для новоприбулих в Канаду!
-
Привіт ! Є в когось посилання на бланк, який приходить разом з Health Card щоб отримати бенефіти ? Онлайн заповнення заявки. Бачила раніше, не можу знайти.
-
Не доделано, но про син есть 😂
-
docs.google.com/document/d/1t0Z2q7LYPqUbp6AS2rAC3pGdqE2KtMF9-uMRdJTVOFo/edit#
-
7 рабочих дней ждали
-
Хто скільки чекав на допомогу 3000$???
-
Хорошо, что нашлись. Будьте всё равно готовы что их "неопределенный срок" это пару недель, а не месяцы. Имейте запасной план 👍
-
Мы написали в фейсбук группу с билетами на руках, и нам ответили хости что помогут с жильём на неопредиленный срок. Всьо возможно.
-
Ніяких проблем в Амстердамі не було. Віза закончилась 1-1,5 года назад,не помню. Ніякої карти побиту ще шось подібне не було! Ніяких проблем!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можуть бути проблеми з посадкою на літак якщо пересадка в Амстердамі або Франкфурті з перевищеним терміном 3 місяці безвізу? (ніяких інших документів немає)
-
Пишу Вам у приватні, давайте там поспілкуємося, щоб тут не забруднювати чат🙏