UA to Calgary🇨🇦
-
docs.google.com/document/d/1t0Z2q7LYPqUbp6AS2rAC3pGdqE2KtMF9-uMRdJTVOFo/edit#
-
7 рабочих дней ждали
-
Хто скільки чекав на допомогу 3000$???
-
Хорошо, что нашлись. Будьте всё равно готовы что их "неопределенный срок" это пару недель, а не месяцы. Имейте запасной план 👍
-
Мы написали в фейсбук группу с билетами на руках, и нам ответили хости что помогут с жильём на неопредиленный срок. Всьо возможно.
-
Ніяких проблем в Амстердамі не було. Віза закончилась 1-1,5 года назад,не помню. Ніякої карти побиту ще шось подібне не було! Ніяких проблем!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можуть бути проблеми з посадкою на літак якщо пересадка в Амстердамі або Франкфурті з перевищеним терміном 3 місяці безвізу? (ніяких інших документів немає)
-
Пишу Вам у приватні, давайте там поспілкуємося, щоб тут не забруднювати чат🙏
-
Дуже вибачаюся, повідомлення просто загубилося, наразі все дивлюся та перевіряю! Ми дуже відповідальні та охайні люди! У мене мама- кухар, друга мама медсестра-анестезіолог , я вчитель !
-
Депозит возвращается же если ответ отрицательный ?
-
Я Вам написала у приватні, тоді Ви здавали 1 чи 2 кімнатні квартири, а тут вже будинок і як раз з 1 грудня, то Ви здаєте?
-
Доброго дня! А можна якось написати лендлорду у WhatsApp or Facebook? Ми прилітаємо 1 грудня і готові врегулювати будинок! Дуже вдячна заздалегідь за інформацію!