UA to Calgary🇨🇦
-
Але всеодно відсутність сонця суттєво впливає на самопочуття
-
Загалом Ванкувер відчувається як місто з кращою інфраструктурою, світлофори налаштовані по-людськи. Усе близько, не як у Калгарі.
-
Я вот смотрю прогноз и там льёт реально без остановки) Это конечно бьёт по менталочке, как одесситка говорю
-
летала Flair ) вот прямо сейчас смотрю и вижу кучу билетов за 59-69 дол туда ))
-
Lynx вже нема, не забувайте. Лоу костелів більше не буде
-
тем более билеты туда-обратно за около 100 кад часто можно выхватить )
-
Так і планую) всі хто там був після Калгарі у захваті, а мені особливо важлива природа, то ж думаю мені так само це місто сподобається
-
У Калгарі взагалі нікуди сходити. Театрів немає, усі нормальні концерти приїжджають до Едмонтона. Ванкувер навпаки, музеї, театри, нормальні парки як в уяві європейської людини. Вам просто варто поїхати на тиждень подивитися місто
-
так, там тільки personal item - маленький рюкзак, але на 3-4 дні речей достатньо ) я мінімалістка )) але якщо є діти, то зрозуміло що так просто не полетиш
-
Задача со звёздочкой))
-
Именно по этому я не ставлю крест на Канаде) есть ощущение что в ВС будет норм даже несмотря на цены
-
где найдешь адекватные цены на жилье +- недалеко от любой станции метро ))
-
Тільки читайте уважно, бо за таку ціну часом навіть ноутбук не візьмеш. Хто літав той мене зрозуміє
-
Ванкувер прекрасное место, особенно рекомендую остановится на несколько дней в Хоршобей, есть на что посмотреть и где
-
А где лучше останавливаться, на острове или в самом Ванкувере?
-
+ часто распродажи бывают )
-
Та ладно тебе, три рубля докинь и так же дешего будет 😁
-
100$ не 40 як при lynx
-
но ценыыы... бывший хост с эйрбнб говорил, что в летний сезон он жилье сдает за 400 в сутки
-
невероятное чувство, конечно, когда в самом даунтауне среди небоскребов залив и горы
26 Jan 2023, 06:42
60473/102509
31 minutes ago