UA to Calgary🇨🇦
-
Занимает час времени с заполнением и походом на почту.
-
Тоже самое. Ищи консульство в Канаде. Заходи на их сайт. Нажимаешь перевести на Украинский. Находишь пункт про несудимость. Там будет ссылка на форму которую нужно заполнить. И там же будет адрес куда высылать. Если не будет - напиши письмо на имейл им и они в ответ пришлют инструкцию.
-
все очень просто: 1 - Делаете распечатку документа (с официального сайта консульства) 2 - Заполняете ее 3 - Оплачиваете (если я не ошибаюсь 50 евро) 4 - Идете к Консулу в Калгари (там еще 80 баксов за каждую заявку) - он ставит печать 5 - Отправляете письмо в германию (в Кельн по моему) 6 - Ждете (мы на этом этапе все еще)
-
А зачем слать в Германию если для этого и существует консульство в Канаде?
-
Добрий вечір! Пишу резюме за гарними цінами(пенсіонерам, багатодітним та учасникам бойових дій зі знижками, бо все розумію), а також супровідні листи, даю рекомендації щодо працевлаштування та комунікаціями з менеджером із працевлаштування Також створюю резюме для job offer(навіть якщо ви ще в Україні) Пишіть в особисті повідомлення за консультацією
-
youtu.be/O3NvlppmwYo
-
А просто так - скучно нам было. Не просто так отправляли конечно - есть инструкция на офф сайте - вот по нему и следовали
-
Андрей Щадило высказался про ухылянтов😂😂
-
Злидарь
-
как ОПГ перефразировали безпаливно)
-
Всім привіт, здаємо квартиру в центрі міста з видом на Калгарі Тауер. Дата заїзду: 20 травня. Ціна- 1550 на місяць + електроенергія. Демедж депозит така ж сума. Контракт по принципу month to month, тобто за місяць повідомляєте лендлорда що хочете зʼїхати і вам повертається депозит. Зупинка сітрейну в 2 хв від будинку (синя та червна лінія). Магазин в 4 хв від будинку, Суперстор. В будинку є тренажерний зал, баня, спортивний зал, підземний та наземний паркінг. Петфрендлі (одна тварина +50 дол за місяць) Меблі можемо лишити по домовленості. Пишіть в приват. Пропозиція дійсна до неділі, потім лендлорд виставляє на публічні оголошення.
-
Продам Офісне крісло в ідеальному стані IKEA Markus 160$ нове 250$ Лампа на прищепці, ніжка гнеться, світить яскраво 7$ Тример для волосся 25$ Лопата для снігу, нова 15$
-
Продам Кинг матрас в комплекте непромокаемый наматрасник - 200cad Квин матрас в комплекте с наматрасником - 300 cad
-
Моя щира рекомендація менеджера - турагента в Калгарі! Антон допоміг мені та забронював в срочному порядку переліт Оттава - Калгарі - Торонто. Я тиждень шукала й моніторила квитки і вже була у розпачі, бо ціни були космос просто. А з допомогою Антона за 20 хвилин квиток був забронюваний на потрібні мені дати. Він знайшов мені найдешевші квитки за лічені хвилини. Вийшло вигідніше чим я бачила на сервісах та на сайтах авіакомпаній. Він працює в одній з найбільших туристичних агенцій, і тому з будь якої провінції Канади ви можете зв’язатись з ним і забронювати переліт, відпочинок, страхування, чи розміщення як по всій Канаді так і в будь яку точку Європи й Світу. В моєму випадку - я була в провінції Квебек на момент бронювання. Свої люди потрібні всюди, тому зберігайте візитку й контакт)
-
Привіт! Вже з Koodo? $45 - 100 ГБ Разом дешевше! Маєш Telus домашній інтернет? 2 номери - $95 (кожен по $47.50 та кожен по 100 ГБ) 3 номери - $135 (кожен по $45 та по 100 ГБ) 4 номери - $160 (кожен по $40 та по 100 ГБ) Маєш Shaw/Rogers домашній інтернет? $40 - 60 ГБ Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Усім привіт Працюю з мобільними операторами (роджерс/файдо/кудо/телус/чатр) Якщо хтось цікавиться придбанням нового телефону/зміною тарифу - можете питати в лс щодо цього Також зараз є гарний офер на придбання телефону s23 fe 128gb по 16.25$ щомісяця або по 5$ в лізинг Деталі в лс або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор) 🌸🐈
-
𝖨 𝗃𝗈𝗂𝗇𝖾𝖽 𝗍𝗁𝗂𝗌 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗆𝖾𝗇𝗍 𝗐𝗂𝗍𝗁 $300 𝖺𝗇𝖽 𝖺𝖿𝗍𝖾𝗋 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖿𝗈𝗋 48 𝗁𝗈𝗎𝗋𝗌 𝗂𝗇 𝗆𝗒 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗆𝖾𝗇𝗍 𝖺𝖼𝖼𝗈𝗎𝗇𝗍 𝖨 𝗐𝖺𝗌 𝖺𝖻𝗅𝖾 𝗍𝗈 𝖾𝖺𝗋𝗇 ($5,150) 𝖺𝗌 𝗉𝗋𝗈𝖿𝗂𝗍𝗌 𝖾𝖺𝗋𝗇𝗂𝗇𝗀𝗌 𝗌𝗎𝖼𝖼𝖾𝗌𝗌𝖿𝗎𝗅, 𝖨 𝗌𝗎𝗋𝖾𝗅𝗒 𝗋𝖾𝖼𝗈𝗆𝗆𝖾𝗇𝖽 Mrs @Oliveiratrade3 𝖿𝗈𝗋 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗈𝗇𝖾 𝗐𝗁𝗈 𝗐𝖺𝗇𝗍𝗌 𝗍𝗈 𝗆𝖺𝗄𝖾 𝗆𝗈𝗇𝖾𝗒 𝗈𝗇 𝖽𝖺𝗂𝗅𝗒 𝖻𝖺𝗌𝗂𝗌 𝗈𝗎𝗍 there. 𝖢𝗅𝗂𝖼𝗄 𝗈𝗇 𝗍𝗁𝖾 𝗅𝗂𝗇𝗄 𝖻𝖾𝗅𝗈𝗐 𝗍𝗈 𝖼𝗈𝗇𝗍𝖺𝖼𝗍 𝖠𝖽𝗆𝗂𝗇 𝖭𝗈𝗐 👇👇👇 t.mei0mhNbP03ZwxODNk