UA to Calgary🇨🇦
-
Кому интересно продам 13 про мах 128 гб батарея 88
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
А чи є прайс на послуги з фарбування?
-
Ищу людей, кому интересен хороший доп. доход, в свободное время. От 18 лет, пишите в лс
-
Иди отсюда жидок, мы тут сами нихуево учим заработку
-
Могу переадресовать на Днепровские офисы. Там люди страшно любят таких мамкиных бандитов
-
И что по чём?
-
Доброго ранку что э в групі столяр ?
-
With everything happening around, I'm still able to trade and receive my profit through the help of Mr Jeffrey who has been so kind and generous to me. he always keep to he's words as always and never let me down, in my darkest times he was there for me and now I'm so excited over my investment with him and I'm able to get things done with the help you gave to me I willingly do appreciate the genuine effort and all the hard work you put in for you are indeed a remarkable sir Thanks again sir, Contact via link to start a trade too and be happy 👇👇👇👇 t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk @Invest_with_manager_Jeffrey t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk
-
Усім привіт Працюю з мобільними операторами (роджерс/файдо/кудо/телус/чатр) Якщо хтось цікавиться придбанням нового телефону/зміною тарифу - можете питати в лс щодо цього Також зараз є гарний офер на придбання телефону s23 fe 128gb по 16.25$ щомісяця або по 5$ в лізинг Деталі в лс або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор) 🌸🐈
-
🔠🔠🔠🔠🔠 ///🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ///🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 📺Новейшие фильмы сериалы 2024 года📺 🎦Успей посмотреть🎦 📹« Бейиш - эненин таманында » жаңы кыргыз кино ТОЛУГУ МЕНЕН 🇰🇬 🇰🇬эң жаңы бомба өкүмү🇰🇬 🇰🇬Күйөө бала (2024) KG🇰🇬 🚕Такси жаңы 2024 биз менен гана Ал эми бул биздин базадагы тасмалардын аз гана бөлүгү. Андыктан биздин боттон эң мыкты тасмаларды издеңиз. И это лишь малая часть фильмов в нашей базе. Так что ищите лучшие фильмы в нашем боте. Для поиска переходи ниже! ⬇️Для просмотра фильма переходи⬇️| 🔗 @seearcheteie_bot 🔗 🔗 @seearcheteie_bot 🔗 🔗 @seearcheteie_bot 🔗