UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Это ипсо или перемога 😂
-
Власти уже планируют массово ввозить в Украину иностранных трудовых мигрантов из бедных стран, чтобы они работали на предприятиях, но не боялись мобилизации
-
Все буде добре, треба лиш трохи почекати (с)
-
Ботулинотерапия показана людям только с хронической мигренью. Приходите в нашу клинику косметологии, если вы хотите жить полноценно и: • Избавиться от частых приступов, вызванных мигренью; • Получить решение проблемы, если результат от лечения лекарственными средствами недостаточно высокий, или у вас имеется индивидуальная непереносимость компонентов; • Наладить режима сна.
-
Як відправити кошти з Канади до Українф? Швидко, безпечно та головне - безкоштовно! Від іммігрантів - для іммігрантів 🔥 😱Перекази понад 500$ не мають жодної комісії 😱 RemitBee є ексклюзивним партнером PrivatBank та A-Bank в Канаді. Приємний бонус - ваш перший переказ на будь-яку суму буде абсолютно БЕЗКОШТОВНИЙ! РЕЄСТРУЙСЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ🔥
-
Дівчата привіт🥰 Я майстер бровист та ламімейкер з досвідом роботи 3 роки. Запрошую Вас до себе на такі послуги: • Корекція та фарбування брів • Ламінування брів • Освітлення та прорідження • Ламінування вій • Ваксинг обличчя Якщо хочете гарні брови, а не чорні ниточки - я Вас чекаю🕊️ Знижка на перший візит -15% Студія в Downtown. Мій інстаграм www.instagram.com/tm_mood?igsh=ODA4ZzdieTUyaWt3&utm_source=qr
-
Мне кажется что бы они хотели ехать в Украину, она как минимум должна быть уровнем выше чем эти бедные страны😂
-
Выдохнул
-
кто-то уедет, кто-то вернется. просто уже понятно что победы аля "границы до 91 года" и разваленая сгоревшая дымящаяяся рашка не будет, то тут вообще очень большой вопрос а в каком состоянии останется страна и с какими перспективами. ну и исходя из этого люди будут решать есть смысл возвращаться или нет просто по факту. щас шо-то прогнозировать нет смысла