UA to Calgary🇨🇦
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Привіт!🤍✨ Я СММ-спеціаліст - просуваю інстаграм/фейсбук своїх клієнтів, щоб збільшити кількість клієнтів та заявок на послуги.🪄 Працюю з різними нішами, beauty, стоматологія, коучинг, детейлінг авто, ріелтори, клінінг.⚡️ Пишіть мені, я вам побудую стратегію просування для вашого бізнесу та створю унікальний контент.📩
-
Доброго дня. Допомагаю скласти резюме за Канадськими вимогами, звертайтеся в приватні повідомлення @Lisa_2015 Можна просто слово "резюме"
-
Организую онлайн-неделю по освоению востребованных IT-навыков для детей и подростков! Проводится бесплатно в онлайн-формате👩🏼💻 Изучим одно из направлений на выбор: создание игр и мультфильмов, разработка сайтов и приложений, дизайн сайтов и логотипов, интересная математика. Ребёнок расширит кругозор, улучшит успеваемость в школе, сможет работать с современными программами и инструментами, станет самоcтоятельнее! В рамках онлайн-недели будут: профориентация, увлекательные задания, пробный урок с преподавателем, создание собственного проекта, курс по нейросетям и другие интересные активности👌 Кто хочет участвовать, пишите😊
-
Ищу новых людей в команду для получения доп. дохода Удаленно, с телефона, или компьютера Подробности в ЛС
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт всім! $34 - 20 ГБ $39 - 50 ГБ Маєш Telus домашній інтернет? 4 номери $160 (кожен по $40 - 200 ГБ) 3 номери $135 (кожен по $45 - 200 ГБ) 2 номери $95 (кожен по $47.50 - 200 ГБ) + Планшет безкоштовно 🎁 + Disney+ за $0 на 12 місяців Market Mall 3625 Shaganappi Trail NW біля Apple Store
-
+15876378949 Ирина
-
49$ за пару 45$ якщо купити 3 Хто не хоче стояти в черзі зробіть підписку в них на сайті (10$ в рік) і можете пройти без черги та отримати ще -10% www.styledemocracy.com/events/adidas-calgary-warehouse-sale-2024/
-
Всім привіт 👋 Кого цікавить домашній інтернет Telus за гарною ціною, можу передати свій аккаунт. 300 мбіт за 60 CAD. Угода дійсна до травня 2025 року. За деталями в приватні повідомлення
-
ну тогда чему удивляться)
-
Я очень в курсе
-
там вроде как на временных пермитах типа как куает работа на гос должностях недоступна
-
А наших не берут значит....))))
-
Оператора 911 звинувачують у зливі поліцейської інформації, пов'язаної з організованої злочинності Колишня диспетчерка 911 Маріан Буонінконтрі, звинувачується у розголошенні конфіденційної інформації поліції злочинній групі. Вона пов'язана з особою, що відбуває термін за торгівлю наркотиками і обвинувачується у вимаганні грошей та зброї. Буонінконтрі стверджує, що не має зв'язків із злочинними колами. Вона під запобіжним заходом із забороною контакту з двома чоловіками, один із яких має зв'язок із організованою злочинністю. 📰 Джерело: CBC News 🚀 Новини Калгарі українською