UA to Calgary🇨🇦
-
Чи вірили ви, що можна досягти своєї мети, інвестуючи через цю криптовалюту? Це дуже просто, ви можете зробити це, інвестуючи в криптовалютну інвестиційну компанію. Я інвестував у компанію, і через 120 годин я заробляю вдвічі більше своїх грошей. все, що вам потрібно, це рішучість досягти успіху, і повірте мені, якщо ви послідовні та здорові, ви добре досягнете свого бізнесу у фінансовому плані, і ця компанія абсолютно готова допомогти якщо ви зацікавлені, просто поспілкуйтеся зі мною, тоді я вас скерую, дякую всім
-
Скиньте пожалуйста в лс почту если есть
-
У нас тоже шеф решает и он же смотрит резюме
-
У нас например в ресторане гл шеф решал потому что HR была некомпетентная
-
Я уже спрашивала за родственника, сказали отсылать резюме и может быть назначат собеседование
-
Очень поможете если спросите
-
Можете ли у head chef'a спросить? Я приеду в феврале, английский у меня около а2-с1 на работе спокойно использую да и с друзьями тоже, работаю food service в ресторанн
-
Есть работы , где 10 часов рабочий день и это не овер тайм считается А вот если , например, по субботам выходишь - это уже овер тайм
-
Английский
-
У нас в новом году многие люди ушли, сейчас много собеседований и приходят новые люди, но точно не знаю кто нужен, а кто нет еще
-
Зрозумів, дякую І ще одне, розмовляєте на роботі, англійською чи французькою?
-
Вам ассистен pastry chef's не нужен?
-
это уже по разному
-
но не 50%
-
Я в основном не на линии, а работаю с тестом, десертами, делаю пасту, хлеб
-
Разве? В законе же вроде указано что работодатель обязан переплачивать овертайм и максимум часов в неделю это 48
-
На якій позиції стоїте? Чи це щось невеличке і кухня загальна?
-
С июня, все нравится, коллектив у нас классный
-
Скільки часу там працюєте і які враження?