UA to Calgary🇨🇦
-
Не знаю насчёт них, но есть в CCIS и немало. Вопрос зачем именно
-
1️⃣«Нічого собі» Лише вдумайтеся у цю фразу: «Ні-чо-го собі». Вона блокує добробут. Замініть її хоча б на «Вау» або «Круто»! 2️⃣«Це дорого» Це словосполучення ніби підкреслює, що ви не гідні нічого дорогого. Краще замінити його на «Зараз у мене інші пріоритети». 3️⃣«Який жах» Слово жах навіює неприємні сни. Тож навіщо Вам прокидатися від жаху? 4️⃣«Так завжди» Ця фраза «пророкує» суцільні невдачі. 5️⃣«Як усе набридло» Промовляючи ці слова, Ви блокуєте нові можливості та відмовляєтеся від майбутнього. 6️⃣«Немає за що» Це ні що інше, як знецінювання власних дій. Краще замініть на «Рада допомогти» 7️⃣«Очі б мої не бачили» А чи замислювалися Ви хоч раз над тим, що очі й справді можуть перестати бачити? 8️⃣«Добре, де нас немає» Це пряма відмова від радощів життя. Говоріть краще «Добре там, де я». 9️⃣«До смерті рада (втомилася)» Ці слова притягують негативну енергію. Тож краще сказати «Я дуже рада» чи «Я дуже втомилася». 1️⃣0️⃣«У мене немає часу» Це ніби запускає процес старіння. Замініть на «Я знаходжу час на все, що мені важливо». 1️⃣1️⃣«Спробую» Коли Ви так говорите, це означає, що Ви не впевнені у своїх можливостях та іншим людям важко на Вас покластися. Краще скажіть «Зроблю максимум!». 🤫 Щоб насправді прибрати ці фрази зі свого життя, потрібно не тільки контролювати їх вживання, але й трансформувати своє мислення. #психологія ✨ УКРАЇНСЬКІ ДІВЧАТА ✨
-
просто у этих странах больше всего украинцев)
-
Необхідно лише оновити данні в тцк і зробити ВЛК, це не обов'язково означає що ви відразу будете їхати на фронт в окоп з однією лопатою під каби, це російське іпсо розраховане на зрадників за кордоном, все буде Україна 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
у меня знакомый в канаде обновил данные. он полностью законно был списан по непригодности, 3 раза без проблем заезжал-выезжал в укр в 22 и 23 годах легально со всем проверками на границе. обновил данные - никакой информации что он снят с учет там нет 😁
-
Ребятки с Канады которые обновились,ждите вызова на ВЛК,а дальше через 30 дней уже будет сроком пахнуть,велком 😁
-
Так а что нужно чтобы тцк тебя считали пригодным? 2 руки 2 ноги, и то не всегда, даже инвалидам приходит повестки
-
там тыс 100 мужиков "военнообязаных" от силы. ну даже если и 200 то это не 700
-
стапе, дети и женщины мимо же
-
Ебать, целые 1700 мужчин из 700000 в Польше авторизировались в Крепостной+, перемога 😂
-
там нет вообще никаких данных нет на половину мужиков в стране и где и как их искать за 2 года так и не придумали (кроме как рейды устраивать по дворам и домам). а как только ты регаешься - ты палишь себя что ты есть и ты живой. ну а дальше уже дело техники
-
После подачи на health card вместе с ней приходит анкета на health benefits, которую отправляете по почте. После того как эта карточка health benefits придет, идете с ней и письмом от нее в city hall и оформляете скидку, 5$ проездной будет, там же на месте его купить можно, либо онлайн
-
Это как?)