UA to Calgary🇨🇦
-
Дивне питання. Якщо у когось є місце переночувати для двох хлопців, зможете допомогти? У кого знімали кімнату, виявився хворою та эмоціонально нестабільною людиною. Терміново з‘їзжаємо бо вже не смішно. Або якщо хтось знає закони, та мав справу з виклику поліції у Канаді поділіться досвідом будь-ласка. Дякую!
-
Дивне трактування жорстокої, геноцидної війни проти українського народу як «всесвіт вирішив»🤷🏻♂️
-
Привіт дівчата!) Я таролог, маю 5 років досвіду. Всесвіт вирішив, що мені потрібно пожити в Канаді, тому зараз тут, в пошуку нових клієнтів. Не буду говорити що, займаюсь якоюсь магією- однозначно ні. Це не мій профіль. Практикую психологію, регресологію та тарологію. Моя задача- допомогли Вам, якщо заплутались.) Пишіть або в директ або в коментах. Буду рада новим знайомствам ❤️
-
Добрый день Всем! Меня зовут Оксана 😊 Приглашаю вас на стрижки детские, мужские и женские , окрашивание в любой технике. Люблю и знаю свою работу, гарантирую качество🙂. Работаю по адресу : Essential Hair and Spa 2515 90 ave SW Запись по телефону 4038704644
-
Это сайт, где вы можете арендовать микроавтобус (van) для перевозки мебели. Поищите поиском по чату. Выше люди давали контакты людей, которые на пикапе перевозят вещи (если, вдруг, у вас не очень много). Ещё этих людей можно найти на маркетплейсе (Фейсбук).
-
Сейчас на свое место жену хочу устроить сам уйду в другое место.
-
Да мне в личку много написали, я никому работу не обещаю. Я сказал свой путь, подал анкету устроился, первый месяц мало заплатили, потом подняли.
-
Ясно, ну це було логічно що люди будуть питати за контакти. Ну чтож, дякую 😅
-
Заполняйтесь, у нас мест нет было одно меня взяли.