UA to Calgary🇨🇦
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
Нет, но моё почтение))) Новости обычно и освещают негатив, это кликается лучше, всем плевать на то у кого сегодня день приятный
-
Это не я, если что
-
По этому случаю хотел бы напомнить анекдот: Жили-были одной семье два сына: первый - просто жуткий пессимист, другой - оптимист, ну что бы не случилось - всё ему хорошо. Ну и родители решили как то эту грань смягчить между ними - и подарили на новый год первому - лошадку, второму - кучку навоза. 1 января подбегают дети к ёлке. Пессимист: - Лошааадка, маааленькая, а я хотел большую, серая, а я хотел в яблоках, деревянная, а я хотел живую… А оптимист, радостно так: - А у меня живая, только убежала!!!
-
🌿🎉 Фестиваль Івана Купала у Горах! 🎉🌿 Друзі, таке буде ВПЕРШЕ в Британській Колумбії! Велич гір, традиційні гуляння на Івана Купала, українська кухня, музика та танці – це все чекає на вас з 29 на 30 червня! Уявіть атмосферу Українських Карпат: велике вогнище, обряди та незабутнє гуляння до ранку. Такого Канада ще не бачила! На вас чекають: 🎶 Жива музика біля вогнища, хороводи та веселі обряди. 💃 Виступи танцювальних та музичних колективів. 🛍️ Ярмарок з різноманітними виробами ручної роботи. 🍽️ Традиційна українська кухня та смачні страви. Це можливість відчути себе справжнім гірським туристом! Відпочиньте, насолоджуючись гірським повітрям та джерельною водою, відчуйте себе героями стародавніх історій. На території буде: 🛡️ Охорона 🎈 Зона розваг для дітей 🔥 Можливість самостійно готувати їжу чи польову кашу 🎁 Подарунки та багато іншого! 💰 Ціна: - Дорослий: 80 $ - Дитина: 30 $ Адреса: 4220 Beaverfoot Road, Golden, ВС Запрошуємо дорослих та дітей з усіх куточків Канади. Приходьте святкувати разом з нами! До зустрічі на фестивалі Івана Купала! 🌸✨ За деталями пишіть у приватні повідомлення www.instagram.com/events_in_calgary_?igsh=dGczNnhyNnppdnJs
-
🚇 Калгарі Транзит святкує 50-річну кар’єру водія Сид Банкс, легендарний водій Калгарі Транзит, відзначає 50,5 років служби! Він почав працювати водієм автобуса в 1973 році, а потім перейшов на поїзди. Завдяки його позитивному настрою та цікавим оголошенням, він вже понад 50 років робить поїздки комфортнішими для пасажирів. 📰 Джерело: CityNews 📰 Новини Калгарі українською
-
Я видел как семилетний какао бой продавал возле сейфвея
-
У него только детский опиум
-
Вот збс для суставов