UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт, є ті хто працюють в ресторанному? Відгукніться, цікавить ваша думка🫶🏻 Кухарі, з якими труднощами зіткнулися ви?
-
За овертайм всем доплачивают 50 процентов?
-
Ну в Голландии 11
-
Кстати люди кто работает уже
-
Зарплата тут 11.30 евро в час минимум сейчас
-
Я вот вижу кучу бейсментов по 1000 кд +- но те где ближе к центру с хозяином хер свяжешься
-
Дочка озвучила цены на продукты, все говорили раньше что переводить в гривны бессмысленно, будет казаться что в Канаде дорого. Перевела. Дороже в Украине
-
Это цена 2 бедрум в Канаде))
-
Не за квартиру, за комнату
-
Я в Ирландии, тут 700 евро средняя цена за комнату в доме в моем регионе, и 1000 в Дублине
-
Мабуть щось змінилось, не буду брехати, як і писав робив місяць тому
-
Ну я к тому что меня пугали ценами в Канаде, хотя в Голландии все было дороже и зарплаты по меньше))
-
Канада це не Європа, звісно в Канаді набагато краще.
-
Цікаво) На днях тут були, сказали тільки по запису) Дали сайт і телефон як записатись) по телефону не додзвонились, а на сайті вільні місця вже з лютого будь-де
-
Нам і з робою так повезло, просто хлопець прийшов відпрацювати на тиждень, а власниця дізналась що ми з України і дала роботу офіційно, тому не все так страшно, просто потрібен час і терпіння)
-
И зарплаты в Канаде больше
-
В порівнянні з Голландією в Канаді дешево))
-
спасибо за позитивную информацию)
-
Я жил в Голландии 7 месяцев и по приезду в Канаду я удивился как тут не дорого по сравнению с Голландией
-
Вже не дуже пам’ятаю, десь 30$
26 Jan 2023, 06:42
662/107855
about 4 hours ago