UA to Calgary🇨🇦
-
🔤🔤➖🔤🔤🔤🔤🧑💻 Проводжу для дітей від 5 років безкоштовний онлайн-тиждень з основ створення ігор, сайтів, додатків, анімації🙂 У безкоштовний тиждень входять: профорієнтація, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності😊 Хто хоче записатися, пишіть у лс👌🏻 Я надішлю всю інформацію!
-
💰600$ за відкриття рахунку в BMO! Побачила нещодавно у них рекламу на сайті. Всі кроки на скрінах, але продублюю тут теж: 1️⃣ - 350$ 🔹відкрити рахунок і поповнити його до 01.07 на будь-яку суму 🔹виконати дві з трьох умов до 30го серпня: 🔻налаштувати повторююче поповнення рахунку 🔻оплатити два різні біли на мінімум 50$ 🔻налаштувати два різні автоплатежі з додатку банка мінімум на 50$ 2️⃣ - 200$ 🔹 відкрити сейвінг акаунт і зробіть депозит у розмірі 10 000 доларів або більше до 2 липня 2024 року та підтримуйте цей баланс до 30 вересня 2024 року 3️⃣ - 50$ 🔹 запроси члена сім’ї відкрити акаунт до 2.07.2024 👀Що б отримати крок 3, ви маєте виконати крок 1
-
Так берёшь такой подводным мопед и едем едем на дельфинах как говорится
-
Рядом со мной да я видел течение
-
Способов много. Было б желание
-
Тогда действительно проще по горам лезть
-
Есть уже видосы отзывы про этот способ но там тип выкарабкался
-
Запутываемся в водорослях на этой хуйне и несет нас течия по камням и порогам😅
-
Ну по горам - не каждый сможет, там пути по 5 дней и если не шаришь - то скорее всего за жопу возьмут на первой - второй ночевке
-
Привет, может кто знает можно ли все еще продлить wp? При условии, что мне его давали на полтора года, а не на три из-за срока паспорта
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html тут
-
Через официальный сайт как-то? Или к юристу обращаться?
-
Вроде да но на общих условиях
-
Я например не разобрался как, из того что слышал там то же самое как на визу подаваться на общих условиях
-
Спасибо✨
-
It is easier to invest and make profit with a known and reliable platform, such as Secure signal fx and Binary traders. Since I knew this company, my life has changed for good. 👇👇👇
-
та я еще месяца полтора назад +30 наблюдал
-
Привіт🥰 Я майстер бровист та ламімейкер з досвідом роботи 3 роки. Запрошую Вас до себе на такі послуги: • Корекція та фарбування брів • Ламінування брів • Освітлення та прорідження • Ламінування вій • Ваксинг обличчя Такой провожу базове навчання BrowsUp та LashLift Якщо хочете гарні брови та вії - я Вас чекаю🕊️ Знижка на перший візит -15% Студія в Downtown. Мій інстаграм www.instagram.com/tm_mood?igsh=ODA4ZzdieTUyaWt3&utm_source=qr
-
🌼ЗНИЖКИ🌼 📱iPhone 15 $20/міс 📱iPhone 15 Pro Max $25/міс Тарифи: 💲2️⃣9️⃣ - 2️⃣0️⃣ гб 💲3️⃣4️⃣ - 4️⃣0️⃣ гб Market Mall WOW mobile boutique