UA to Calgary🇨🇦
-
А з карти канадьского банку намагались купувати ?
-
Привіт🤘🏻 Може хтось інтересується горами ( скалелазення, трекінг, кемпінг) загалом майже все що зв'язане з ними😅 Так як більшість, не давно приїхав і шукаю нові знайомства 😉Для прикладу можна почати зі стінки. Мені 23
-
Запишіться на тест після тесту назначають курси англійської. Але тест чекати 2 неділі напевне зараз
-
По радио сегодня говорили что у сбой какой то глобальный
-
Тут є люди які ходять на спікінг клаби? Бо хочу кудась походити, але вот невпевнений що мого початково рівня достатньо
-
Привіт як працює tax refund в канаді?
-
Без проблем все працює. Купував та продавав на Бінанс
-
Marlborough Medical Clinic +1 403-514-6001 maps.app.goo.gl/LUqEjvEWiFgpUnju8
-
Мальборо клиник
-
Добрий вечір, порадьте в якій ви клініці проходили медогляд? Дякую
-
У мене блокує пише не підтримується у вашому регіоні не можна купити крипту ,USDT в дадаток заходжу ,а операцій виконати не можу
-
я з телефона в додаток захожу і нічо не боюсь
-
Тоже поделюсь что ли 😂, это когда дым от Джаспера шел на Калгари, город как в тумане был)
-
Доброго вечора друзі може хтось знає щоб торгувати в Канаді на Binance потрібно через VPN заходити і виходить це не легально можуть відслідкувати і оштрафувати?
-
другий Нью Йорк
-
#грошовадопомога Українські новоприбулі по візі CUAET можуть отримати додаткову фінансову допомогу - GST та CAIP. Вона надходить або на банківський рахунок, або (найчастіше) у вигляді чеків на пошту, які можна перевести в готівку у банку, в терміналі або у мобільному банкінгу (зробивши фото чеку). - CAIP - Climate action incentive payment www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/cai-payment.html - GST/HST Credit and Climate Action Incentive Payment www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4210/gst-hst-credit.html Сума виплат залежить від складу родини, та вказаного у анкеті прибутку за 2020-2022 роки. Прибуток потрібно вказувати офіційний та максимально близький до правди, якщо не пам’ятаєте точно (підтвердження не потребують, але мають право запросити). Для прикладу, GST - це 700 дол та CAIT – 380 дол – на родину із 3 людей (це приблизно!). Ця сума приходить 1 раз на 3 місяці чеком. Після заповнення і відправки документів, ви отримаєте перший чек через 2-3 місяці. Як отримати фінансову допомогу - GST та CAIT? 1. Заповнити обидві анкети (application letter), роздрукувати їх та поставити підпис 2. Додати скани документів: паспотри, ворк-перміти, Alberta ID, Alberta Health Card (якщо є), виписку з банку з номером рахунку, договір на оренду житла або інше підтверждення адреси 3. Відправити весь пакет цих документів та обидві анкети в ОДНОМУ конверті ПОШТОЮ на наступну адресу: Winnipeg Tax Centre. Post Office Box 14005, Station Main Winnipeg MB R3C 0E3 Для сімей з дітьми: 1. Заповнити форму Form RC66, Canada Child Benefits Application chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/www.canada.ca/content/dam/cra-arc/formspubs/pbg/rc66/rc66-22e.pdf 2. Заповнити форму form RC66SCH, Status in Canada and Income Information for the Canada Child Benefits Application chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/www.canada.ca/content/dam/cra-arc/formspubs/pbg/rc66sch/rc66sch-22e.pdf Для новоприбулих без дітей: Заповнити лише одну форму Form RC151, GST/HST Credit and Climate Action Incentive Payment Application for Individuals Who Become Residents of Canada chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/www.canada.ca/content/dam/cra-arc/formspubs/pbg/rc151/rc151-22e.pdf
-
Мы сдавали недавно Нам сказали сначала , что русский перевод лучше , а украинский корявый Пришли в реджестри, а там девушка украинка говорит выбирайте украинский , там перевод лучше 😅 И в итоге перевод украинский был реально очень хороший и адекватный Сдать можно без проблем, если готовиться На счёт дорожного теста пока не знаю ) но я думаю, что его можно и на английском сдать , предварительно покатавшись с каким-то нашим инструктором и видео на ютубе глянуть
-
Я покупал пару дней назад проблем не было
-
calgarycabs.ca/
-
Вам нужно локацию поменять в телефоне
26 Jan 2023, 06:42
6687/104952
28 minutes ago