UA to Calgary🇨🇦
-
Доброго дня)На цих вихідних їдемо в гори, є 3 місця на суботу і одне місце у неділю) Банф-Луіз-Йохо) Парк та водопади) також можемо корегувати маршрут по бажанню) 90 з людини) Забираємо на машині та відвозимо додому) Більш детальний маршрут з фото можу написати у ПП)
-
Представники Міноборони і ТЦК просто не прийшли на засідання ТСК, на якому хотіли обговорити порушення у роботі ТЦК. Про це повідомив нардеп Осадчук. «Ми зараз в ситуації, коли відповідальні за проведення процесу мобілізації не хочуть спілкуватися не просто з медіа, а навіть з депутатами ВР». Отакот 🤷♂️ ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
🌸ЗНИЖКИ на вихідні!🌸 📱iPhone 15 зі знижкою 46% 📱Samsung S24 всього за $500 Деталі в лс або приходьте Market Mall 3625 Shaganappi Trail NW WOW mobile boutique
-
Кто-то знает действуют ли бенефиты на лечебный массаж?
-
Привіт всім 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍐 З індивідуальним підходом допоможу вам: Спалити жир та покращити свою фігуру Прибрати низ живота та в'ялість шкіри Відчути легкість та впевненість у собі Пропоную БЕЗКОШТОВНУ консультацію та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Решился все таки сменить пол? Что бы трансов тоже пугать?
-
Когда получаете по почте health card, вместе с ней уже и должна лежать анкета на бенефиты и конверт с адресом куда отправить заполненную анкету
-
Еще и агрессивный, я в шоке, понаезжают
-
Та ну куда с тобой тягаться. Выйдешь весь в говне измазанный, оно мне надо?
-
А я давно говорил, он кринжовый😂
-
А этот буратино смешной, ему выстругаю дырку в жопе😅