UA to Calgary🇨🇦
-
Просто обращаю внимание, что после сдачи теории (перед получением Class 7 прав) ваши права забирают и утилизируют 😭. Типа по закону у них возможно, чтобы только одни права были. Вся процедура от сдачи теории до получения Class 5 занимает где-то месяц. Застраховать машину на украинские права очень дорого, если вообще возможно (купить машину проблем нет). Поэтому только аренда 😭
-
Было бы идеально) ну знаю что 90 дней можно ездить по своим правам. Буду этим пользоваться и ездить смотреть какие там улицы и паркинги 😅
-
Польща, не проходить нажаль (
-
Теорию можно сдавать на огромном количестве языков включая русский и украинский. Практику, говорят, можно найти экзаменатора который говорит на украинском. Я сам ещё не сталкивался 😂
-
Залежить яка країна. Якщо Германія то прискорить
-
Спасибо за информацию, мои туда не входят :( Ну думаю лучше тогда не заморачиваться и сдать на новые ( Только вот интересно на сколько в Канаде труднее сдать на права и как они относятся к людям когда английский слабый (
-
Всё зависит от того из какой страны права. Сейчас скину скриншот. Гуглите "Albert driver's handbook".
-
Может есть у кого несколько стикеров украинского герба?
-
Кто-то сталкивался с проблемою прав в Канаде если есть права европейские. Мне как-то это ускорит процесс для сдачи на права и получение канадских или так же стоять в очередь как и те у кого еще прав нет ?
-
🟢🔴Державна підтримка українців у рамках CUAET 🔸Екстрена фінансова підтримка з боку урядів провінцій: Деякі провінції, такі як Онтаріо, Британська Колумбія, Альберта, Манітоба, Саскачеван і Квебек, пропонують тимчасові надходження на надзвичайні потреби українцям, які не можуть дозволити собі основні витрати на проживання, такі як житло і харчування. Наприклад, в Онтаріо ви можете мати право на отримання до 733 доларів на місяць протягом обмеженого часу. 🔸Фінансові кредити: Ви можете мати право на отримання деяких фінансових кредитів, як тільки подасте свою першу податкову декларацію про доходи через рік після прибуття до Канади. Наприклад, якщо у Вас є діти віком до 18 років, Ви можете мати право на отримання канадської допомоги на дитину. Якщо дохід Вашої родини нижче певного порогу. Ви також можете мати право на щоквартальні виплати в кредит на оплату податку на товари та послуги/гармонізованого податку з продажів (GST/HST кредит). 🔹Некомерційна підтримка українців у рамках CUAET 🔸Червоний Хрест надає послуги з прийому українців, які прибувають до Міжнародного аеропорту Торонто Пірсон. Вони також можуть надавати інформацію та направлення до інших служб врегулювання та державної підтримки. 🔸Відділення YMCA у деяких містах Канади залучають ресурси для надання житла та послуг усного перекладу українським біженцям. 🔸COSTI пропонує допомогу в забезпеченні житлом, надає послуги з розселення, а також підтримку у працевлаштуванні новоприбулим українцям. 🔸Ресурси та заняття з англійської як другої мови (ESL) що фінансуються урядами провінцій, доступні у кожній провінції та території. #finance
-
Я ещё не прилетела...хочу понять что с вакансиями для меня
-
Ребят, а напомните где посмотреть ограничения по ворк пермиту до медосмотра
-
в торонто вы должны будете получить ворк пермит, мы летели в Калгари и у нас получение ворк пермита заняло около 4 часов