UA to Calgary🇨🇦
-
Ещё б Егора Летова посоветовал 😂
-
Недавно был на Skillet здесь, музяга огонь
-
Едут чы ты так удочку забросила ?
-
В Дэдмонтон?
-
А шо они приедут ?
-
Возможно кто-то System of a down не слышал ещё)))
-
Надо Ехать на Металику. Если на пятницу взять билеты то там еще и Пантера должна быть . Две культовых группы по цене одной . Такой шанс мож и раз в жизни токо выпадает
-
Они шикарные. Их песни даже на русском хорошо звучат.
-
А ви не в курсі? ЗСУ вже до Ялти просувається)
-
Это я к тому что кто-то для себя открыл для себя Линкин парк
-
Жінці прийшов десь через 2 місяці. Мені ось тільки підтвердили, що продовжили на + 3 роки, до 27 року. Сам перміт має бути днів за 10.
-
Это отличный способ продать билеты при этом не давать никаких концертов
-
Слышал но у них как по мне только пара песен которые мне заходят под тренировки
-
Его продюсер в сраку гатит и оно, по сути, марионетка тупая.
-
Потрібний чоловік для фізичної роботи на завтра! Шукаємо чоловіка для виконання фізичної роботи на день та можливо на постійне працевлаштування. Оплата 17 за годину готівкою або на картку наприкінці робочого дня.
-
Добрий вечір усім ☺️ Мене звати Ася, допоможу Вам та Вашим діткам з вивченням англійської та французської мов. Маю великий досвід викладання іноземних мов та індивідуальний підхід для кожного 🕊️ Також можна вивчати мову у групах, де ми будемо практикувати спілкування 💬 на різні теми зі смаколиками 🧁🫖☕️ Обіцяю Вам, що у моєму просторі Ви будете почувати себе як вдома: комфортно та затишно ☺️ За подробицями пишіть у приватні повідомлення 🙌 Усім гарного вечора 😇
-
Всім добрий вечір!) Пропоную свої послуги няні для ваших малюків😊 •Досвід роботи з дітками в дитячому садку •Супроводжую на гуртки та заняття. •Готую, якщо це потрібно. Так само можу підтримувати чистоту в просторі дитини. •Розвиваю діток через творчість (малювання, ліплення, підробки з паперу) 🌞Якщо вам нема з ким залишити вашу дитину, що б працювати, займатися домашніми справами або просто ви хочете приділити більше часу собі. То я з радістю забезпечу вашому малюкові безпеку і стану в першу чергу другом, аби дитина могла почувати себе безпечно і захищено. 🌞Працюю: Downtown, SW 🌞Якщо потрібно відповім на всі ваші запитання в особистих повідомленнях)
-
я 8, женщина моя 3 и малая 1
-
Так их можно и нужно забирать. 3 шт точно можно
-
так их выкинул
26 Jan 2023, 06:42
68232/105317
35 minutes ago