UA to Calgary🇨🇦
-
Как попал в новости? 😀
-
О чем репортаж хоть? Просто о работе? 😉
-
Добрый вечер! Ищу квартиру на пол месяца-месяц. Нас 3 взрослых и один ребенок 2 года. Не пьем и не курим. Два взрослых почти постоянно на работе. Можно 1 bedroom, чтобы там спала дочка с женой, я и брат можем спать в гостиной. Рассмотрим все варианты.
-
Поставь себе за цель,что у тебя нет пути назад,вот как у меня 😁 И реально будешь находить возможности,главное больше знакомств заводить с местными,ну можно и с нашими если что 😉👌
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля💻 Чудовий та цікавий спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть у лс, кому надіслати посилання🙂
-
Яка - інша. Для отримання ліцензії джорнімена потрібно пройти 4 річний курс навчання - начитка 2 місяці, після неї треба набрати 1000 годин для того, щоб поступити на наступний курс і так далі. А якщо немає ПР і є бажання зекономити - то це може затягнутись і на 5 років. Даний шлях актуальний лише якщо приїхав в Канаду молодий, до 30 років. Інакше перспективи не дуже. Заробляти свою копійку будеш, але щоб тебе почали цінувати, ще в якості джорнімена роки 4 мінімум треба попрацювати і набратись досвіду
-
Ок,написали за сантехніків і електриків. Ви не праві,як написав вище Юрій,все не зовсім так. Буду писати про сантехніка (але думаю,що в електриків таке саме). На 1 рік потрібно лише 1 місяць роботи,2 рік -1060, 3 і 4 -1560 ,якось так. Навчання коштує +- 1600 в рік (півтора місяці триває) ,немає різниці,чи в тебе є пр,чи немає. Також коли ідеш учитись,то отримуєш +-60%своєї зп,від держави.
-
Зареєструватись на сайті,через 7 днів прийде пароль,ввести його,зареєструватись на якийсь курс і блу бук прийде на домашню адресу
-
Кто где находил дешевле всего лосося? Я пока только покупаю лосося в панировке 500г в сейфей за 10.99