UA to Calgary🇨🇦
-
www.alberta.ca/during-a-tenancy#jumplinks-4
-
Механіки WestJet оголосили страйк Незважаючи на те, що міністр праці Канади Саймус О'Реган направив справу до Ради з трудових відносин Канади (CIRB) для обов'язкового арбітражу, механіки вийшли на страйк у пʼятницю. AMFA (профспілка) стверджує, що страйк - це відповідь на небажання WestJet вести переговори. Забастовка призвела до скасування понад 150 рейсів. Авіакомпанія звинувачує профспілку у навмисному завданні збитків. Пасажирам рекомендується перевіряти статус своїх рейсів перед від'їздом до аеропорту. 📰 Джерело: cbc 📰 Новини Калгарі українською
-
Блин сейчас вспомнила как мне один человек доказывал, что я нихера не понимаю в транспортировке питомцев, и аргументом было то, что чат гпт шарит и выдаёт свой ответ)))) Удачи, чё
-
Буквально різний
-
Шо хлопцы может решите вопрос спарингом? Я буду рефери 😂
-
Саша Барон Коэн британец и родился в Лондоне мать его
-
🌸Знижки тільки на ці на вихідні!🌸 📱iPhone 15 Pro за $880 📱iPhone 15 Pro Max за $1080 📱Pixel 8 за $0/міс Тарифні плани: $29 - 20 ГБ + аксесуари 🎁 $34 - 40 ГБ + аксесуари 🎁 Та багато інших дуже вигідних пропозицій! Market Mall 3625 Shaganappi Trail NW WOW mobile boutique
-
www.alberta.ca/during-a-tenancy#jumplinks-4 Лучше на официальном смотреть - к сожалению официалы говорят что нет лимиты (в многих провинциях есть такие ограничения Альберта нет )
-
Та шото из-за чата ГПТ поссорились